Hvordan forbedre Sharepoint-arbeidsflytene med Revu Internet Explorer-plugin

Gjelder:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versjoner:

Revu har en effektiv plugin-modul for Internet Explorer (IE). Den gjør det mulig for PDF-dokumenter å åpnes umiddelbart i Revu fra et bibliotek eller en lokal SharePoint-server eller nettinstans. Når den er koblet til, kan du sjekke ut, redigere og sjekke inn PDF-filene dine uten å forlate Revu. Denne artikkelen forklarer hvordan du konfigurerer plugin-modulen for IE og bruker den til å koble Revu til et SharePoint-bibliotek. Hvis du bruker Revu 20.1 eller nyere, vil SharePoint-integrasjonsappen gjøre det mulig for deg å åpne filer i Revu fra alle nettlesere.

Hvis du bruker Revu 21, må du ha et Core- eller Complete-abonnement for å bruke Internet Explorer-plugin.

Aktivere plugin-modul for IE

1. Lukke Internet Explorer.
  2. I Windows 8.1 og nyere klikker du på Start og skriver Bluebeam Administrator.
  3. Når Administratoren starter, klikker du på fanen Plugin-moduler.
  4. Merk av i avmerkingsboksen for plugin-modulen for Internet Explorer og klikk på OK.
Om ønsket, merker du av i avmerkingsboksen Sjekk ut SharePoint-filer på Åpne. Da sjekkes filer ut automatisk fra SharePoint når de åpnes i Revu.

Opprette tilkoblingen

Du kan nå bruke Revus plugin-modul for IE til å koble SharePoint-biblioteket ditt til Revu:

1. Start Internet Explorer.
  2. Gå til SharePoint-siden din og logg inn.
  3. Klikk på filnavnet. Filen bør åpnes i SharePoints visningsprogram.
  4. Klikk på Åpne øverst på skjermen og så på Åpne i nettleser.
  5. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Åpne i popup-vinduet.
  6. Klikk på Tillat når det tilsvarende popup-vinduet vises.

PDF-filen din åpnes i Revu.

Når du har åpnet en fil fra SharePoint, har Revu innloggingsopplysningene som er nødvendige for å få tilgang til SharePoint-biblioteket ditt. Hvis du vil sjekke ut filen fra SharePoint og komme i gang med redigeringen, kan du trykke på låsikonet på Dokument-fanen, og så på Sjekk ut . Du kan sjekke inn filen igjen i SharePoint ved å klikke på Sjekk inn i samme meny på Dokument-fanen.

Hvis det passer for arbeidsflyten din, kan du fortsette å bruke pugin-modulen for IE til å åpne SharePoint-filer i Revu. Nå som Revu og SharePoint er koblet sammen, kan du bruke verktøylinjen for Dokumentbehandling for å få tilgang til SharePoint-filene dine uten å gå ut av Revu.

Bruke verktøylinjen Dokumentbehandling

Hvis du vil aktivere verktøylinjen i Revu, klikker du på Verktøy > Verktøylinjer > Dokumentbehandling. Hvis du har fulgt trinnene over, skal du se at verktøylinjen allerede er koblet til SharePoint Online. Klikk på Åpne fil (DMS)-knappen for å komme i gang med å bla i SharePoint-serveren.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Integrasjoner og plugin-moduler

Revu 20

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Internet Explorer (IE)-plugin for Revu lar deg enkelt vise og redigere filer på en SharePoint on-premise server eller online-instans i Revu. Når den er koblet til, kan du sjekke ut, redigere og sjekke inn PDF-filene dine uten å forlate Revu. Denne artikkelen forklarer hvordan du konfigurerer plugin-modulen for IE og bruker den til å koble Revu til et SharePoint-bibliotek.

Aktivere plugin-modul for IE

1. Lukke Internet Explorer.
  2. I Windows 10 og 8.1 klikker du på Start og skriver inn Bluebeam Administrator.
  3. Når administratoren er åpnet, klikk på Revu-fanen.
  4. Merk av i avkrysningsboksen for Vis PDF i Internet Explorer" og klikk OK.

Opprette tilkoblingen

Du kan nå bruke Revus plugin-modul for IE til å koble SharePoint-biblioteket ditt til Revu:

1. Start Internet Explorer.
  2. Gå til SharePoint-siden din og logg inn.
  3. Klikk på filnavnet. Filen bør åpnes i SharePoints visningsprogram.
  4. Klikk på Åpne øverst på skjermen og så på Åpne i nettleser.

IE-plugin for Revu åpnes.

1. Klikk på Åpne i Revu, øverst til venstre i nettleservinduet
  2. Klikk på Tillat når det tilsvarende popup-vinduet vises.

PDF-filen din åpnes i Revu.

Når du har åpnet en fil fra SharePoint, har Revu innloggingsopplysningene som er nødvendige for å få tilgang til SharePoint-biblioteket ditt. Hvis du vil sjekke ut filen fra SharePoint og komme i gang med redigeringen, kan du trykke på låsikonet på Dokument-fanen, og så på Sjekk ut . Du kan sjekke inn filen igjen i SharePoint ved å klikke på Sjekk inn i samme meny på Dokument-fanen.

Hvis det passer for arbeidsflyten din, kan du fortsette å bruke pugin-modulen for IE til å åpne SharePoint-filer i Revu. Nå som Revu og SharePoint er koblet sammen, kan du bruke verktøylinjen for Dokumentbehandling for å få tilgang til SharePoint-filene dine uten å gå ut av Revu.

Bruke verktøylinjen Dokumentbehandling

For å aktivere verktøylinjen i Revu, klikk på Vis > Verktøylinjer > Dokumentbehandling. Hvis du har fulgt trinnene over, skal du se at verktøylinjen allerede er koblet til SharePoint Online. Klikk på Åpne fil (DMS) -knappen for å komme i gang med å bla i SharePoint-serveren.

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Integrasjoner og plugin-moduler

Revu har en effektiv plugin-modul for Internet Explorer (IE). Den gjør det mulig for PDF-dokumenter å øyeblikkelig åpnes i Revu fra et bibliotek eller en lokal SharePoint-server eller nettinstans.