Installasjonsveiledning for Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
Denne veiledningen viser deg hvordan du installerer Revu på en enkelt datamaskin. Hvis du er IT-administrator som prøver å installere Revu på flere datamaskiner, kan du se Håndboken for IT-administratorer.

Sjekkliste før installasjon

• Oppdater Windows: Sjekk Windows-oppdateringene dine og fullfør eventuelt ventende omstarter, siden det kan oppstå problemer med .NET Framework og Revu-installasjoner hvis dette ikke gjøres.
  • Lagre arbeidet ditt og lukk alle kjørende programmer, siden systemet kan måtte starte på nytt før installasjonen er fullført. Hvis du er en Studio-bruker, må du kontrollere alle Prosjekt-filer og sikre at ventende Økt-elementer er lastet opp for å unngå mulige datakonflikter mellom versjoner. Klikk her for mer informasjon om avstemming av endringer.
  • Må du beholde din eksisterende Revu installasjon? Du må avgjøre om du trenger en side-ved-side-installasjon.

Installer Revu

1. Gå til Nedlastingssenteret vårt for å laste ned den nyeste versjonen av Revu:
    Hvis du vil installere Revu 2019 eller eldre, kan du gå til Nedlastingsarkivet.
  2. Åpne Revu-installasjonsfilen du lastet ned fra nedlastingssenteret.
  3. Når dialogboksen InstallShield Wizard vises, velger du ønsket språk og klikker på Neste.
    Bilde av installasjonsvinduet
    Velg språket ditt i nedtrekksmenyen.
  4. Hvis du allerede har installert en tidligere versjon av Revu (Revu 2016 og over), vises dialogboksen Installasjonsalternativer.
    • Klikk på Oppgrader hvis du vil oppdatere din eksisterende programvare til den nyeste versjonen (f.eks. fra Revu 2019 til Revu 20.)
    • Klikk på side ved side hvis du installerer en ny versjon av Revu for evaluering før du kjøper. På denne måten vil du kunne beholde begge forekomster av Revu på datamaskinen din.

Bilde av installasjonsvindu som viser installasjonsalternativer
    Velg et installasjonsalternativ hvis du allerede har installert en eldre versjon av Revu.
  5. Klikk på Installer når du har valgt.
  6. Når Bluebeam-registrering vises, skriver du inn serienummeret og produktnøkkelen som er oppgitt på lisenssertifikatet som ble sendt til din e-post fra registration@bluebeamops.com på kjøpstidspunktet.
    Bilde av dialogboksen for registrering
    Skriv inn serienummeret og produktnøkkelen din for å registrere Revu, eller velg Bruk som prøveversjon.
  7. Klikk på Registrer. Hvis du ikke har kjøpt lisens ennå, eller ønsker å fullføre registreringen på et annet tidspunkt, klikker du Bruk som demo.
  8. Klikk på Fullfør når den siste installasjonsdialogboksen vises. Ikke start Revu eller Bluebeam Administrator før du klikker på Fullfør og det siste installasjonsvinduet lukkes.

Installasjonen er nå fullført. Du må kanskje starte Windows på nytt før du fortsetter. Lagre arbeidet ditt og lukk kjørende programmer før du starter på nytt.

Feilsøking

Hvis du trenger hjelp med mulige feil under registreringsprosessen, kan du se Revu-registreringsfeil for å få opp en liste med vanlige løsninger. Hvis problemet vedvarer, kan du ta kontakt med oss for ytterligere hjelp til installasjon og registrering.