Slik administrerer du tegninger på en mer effektiv måte med Batch Link

Gjelder:

• Revu 20
  • Revu 2019

Batch Link®-funksjonen oppretter automatisk hyperkoblinger for en PDF-gruppe, som når du jobber med et sett med flere tegninger eller detaljer på tegneark. Du kan spesifisere kriteriene som brukes for å opprette disse hyperkoblingene eller automatisere prosessen med filnavn, sideetiketter eller AutoMark-funksjonen.

Du kan også bruke Batch Link til å:
  • Opprette en navigasjonlenke på tittelblokken din som sender deg til arkindeksen.
  • Legge til Studio-prosjektfiler i Batch Link-veiviseren.

Finn ut hvordan du tar batch-kobling til neste nivå med disse tipsene!

Batch Link-funksjonen er bare tilgjengelig i Revu eXtreme.

Hvis filsettet du vil bruke Batch Link for inneholder en tittelblokk, kan du bruke den til å opprette en navigasjonskobling som sender deg tilbake til arkindeksen, på samme måte som en hjem-knapp. Alt du må gjøre er å skifte ut søkeordet som genereres i Batch Link-veiviseren (vanligvis arknummeret) for prosjektnummeret ditt. Hvis du ikke har et prosjektnummer, kan du bruke en tekststreng du finner på tittelblokken til hver side.

1. Gå til Batch > Link > Ny. Batch Link-veiviseren åpnes.
  2. Legg til PDF-filene som skal behandles.
  3. Velg Neste. Den andre siden av Batch Link-veiviseren åpnes.
  4. Velg alternativet Sideområde og klikk så på Velg for å generere en liste med søkeord.

Definer så et område i PDF-filen og generer søkeord

1. Klikk og dra for å definerer et område i PDF-filen. Når området er definert, vil AutoMark-dialogboksen vises. Velg OK når du er ferdig.
  2. Når riktig arknummer vises ved siden av søkeordet i Forhåndsvisning for skanning-delen, klikker du på Generer. Administrer koblinger-listen fylles ut automatisk.

Se til slutt gjennom søkeordene og rediger målet

1. Se gjennom den genererte listen med søkeord for å sikre at de samsvarer med det riktige målet.
  2. Endre søkeord for prosjektnummeret ditt (eller enhver tekststreng fra tittelblokken).
  3. Velg OK, og så Kjør.

Nå har du en kobling på tittelblokken din som sender deg tilbake til arkindeksen.

Har du hatt lust til å bruke Batch Link til Studio-prosjektene dine? Du kan gjøre dette ved å justere Studio-innstillingene dine.

Slik aktiverer du Studio-prosjektfiler for Batch Link:

1. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  2. Velg Studio og Alternativer i sidepanelet.
  3. Fjern avmerkingen i avmerkingsboksen Åpne og lagre filer til Studio kun fra verktøylinjen.
  4. Åpne prosjektfilen.
  5. Gå til Batch > Link > Ny.
  6. Velg Legg til filer og legg til prosjektfilene dine.

Du kan nå legge til prosjektfilene dine i Batch Link-veiviseren.

Fremgangsmåte

Tegningshåndtering