Hvordan skrive ut PDF-filer for å skalere fra AutoCAD

Gjelder:

• Revu 21 og lavere

Problem

PDF-filen er ikke i skala når du skriver ut tegningen eller dokumentet.

Løsning

Sjekk Revu, skriveren og Bluebeam-plugin-modulen for å sikre at innstillingene dine er riktige.

Slå av sideskalering

1. I Revu velger du Fil > Skriv ut.
  2. I nedtrekksmenyen Sideskalering velger du Ingen.

Se etter skalainnstillinger i skriver- eller plotterdriveren

1. I programmet du skriver ut fra, åpner du Utskrift-vinduet og velger Egenskaper-knappen for å se innstillingene for skriverdriveren.
  2. Sjekk innstillingene i skriverdriveren for å finne alternativet Skaler eller Gjør mindre for å tilpasse.
  3. Hvis Gjør mindre for å tilpasse er aktivert, deaktiver det slik at skriveren blir fullskala. Utformingen av skriverdriverne varierer, så innstillingen kan ha et annet navn eller kan være plassert et annet sted i dialogboksen for skriveren.

Juster Plottskala når du bruker plugin for AutoCAD

Hvis du har Revu 21, må du ha et Core- eller Complete-abonnement for å aktivere plugin-modulen for Bluebeam. Hvis du har Revu 20 eller eldre, må du ha en lisens som er en CAD- ller eXtreme-versjon.
  1. I AutoCAD går du til kategorien Utgang.
  2. I Bluebeam-delen velger du Endre innstillinger.
  3. Gå til fanen Sideoppsett.
  4. Velg Custom eller Global fra Sideoppsett-listen for å aktivere disse innstillingene.
  5. Velg riktig Papirformat.
  6. Under Plottskala, velg 1:1 fra Skala-nedtrekksmenyen.
Hvis Native (AutoCAD) er valgt i Sideoppsett-listen, bruker Bluebeam innstillingene fra AutoCADs sideoppsettalternativer.

Integrasjoner og plugin-moduler

Skriver ut

Revu 20

Lær hvordan du fikser en PDF med feil skala etter utskrift.