Tilordne eierskap av Studio-økter på nytt

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

I Revu kan du redigere Studio-tillatelser for enkeltbrukere og grupper, og tilordne eierskap til økter på nytt. Når du har tilordnet eierskapet av en økt på nytt, står du ikke lenger som eier, og du har heller ikke kontroll over innstillingene for økten.

Per Revu 20 kan du også tilordne eierskap av markeringer på nytt. Se Slik avslår du en Øktdeltaker og tildeler eierskap over markeringer på nytt for mer informasjon.

Tilordne eierskap for en økt på nytt

Slik tilordner du eierskap for en økt på nytt:

1. Gå til Studio-portalsiden din:
  2. Logg på med Bluebeam ID-en din (BBID).
  3. Gå til fanen Mine økter på venstre side.
  4. Fra listen velger du økten du ønsker å tilordne på nytt.
  5. Klikk på Tilordne eierskap på nytt og skriv inn e-postadressen til den nye eieren av økten.

E-postadressen du angir, må samsvare med den fra den nye eierens Studio-konto. Dersom den nye eieren ikke har en Studio-konto, kan du se Opprette Studio-konto i Bluebeam Revu.
  6. Klikk på Bruk. Det skal vises en bekreftelsesmelding.

Mer informasjon

For informasjon om hvordan du tilorder full kontroll over prosjekter, eller hvis du vil vite mer om Studio-prosjekttillatelser, kan du se Veiledningen til Revu.

Studio

Sikkerhet