Slik sender og godtar du Studio-invitasjoner

• Revu 20
  • Revu 21

Hvis du har oppgradert fra Revu 2018 eller 2019 til Revu 20 eller eldre, kan det hende at du legger merke til forbedringer i Studio. Denne artikkelen forklarer den oppdaterte Studio-opplevelsen i den nyeste versjonen av Revu. Er du en ny Revu-bruker? Se Veiledninghjelpen for en omfattende innføring i Studio.

Send invitasjoner raskt ved å angi flere e-postadresser

I Revu 20 og nyere kan du sende økt- og prosjektinvitasjoner ved å skrive inn flere e-poster i stedet for én om gangen. Du kan bruke flere forskjellig metoder for å legge til e-poster, deriblant:

• Skrive eller angi tekst.
  • Lime inn en liste med e-postadresser.
  • Legge til en gruppe.
  • Velge bestemte e-postadresser fra en gruppe.
Du må være en vert/eier eller ha full kontroll-tillatelser til å sende Studio-invitasjoner.

Når du har lagt til en e-postliste for å invitere til økten eller prosjektet ditt, kan du se gjennom den før du sender ut invitasjonene. Gjennomgangsskjermen sorterer e-postadresser etter domenenavn slik at det er lett å se hvem du har invitert fra de bestemte gruppene. Du kan også fortsette å legge til e-postadresser i listen, eller fjerne dem om nødvendig.

Legg til flere deltakere i et Studio-prosjekt eller en -økt

Slik sender du en invitasjon til økten eller prosjektet ditt:

1. Gå til økten eller prosjektet.
  2. Velg Inviter.
  3. Velg Skriv eller lim inn e-poster.
    Se Veiledningshjelpen for Revu for instruksjoner for andre inndatametoder.
  4. Skriv eller lim inn e-postadressen til deltakerne dine. Revu fjerner overflødige tegn.
    • Valgfritt: Velg Legg til melding for å legge til en personlig melding i invitasjonen din. Når du er ferdig, velger du Lagre melding.
    Revu lar deg sende opptil 100 e-postadresser per gruppe med øktinvitasjoner.
  5. Velg Inviter deltakere.

Slik godtar du økt- og prosjekt i Studio-panelett

I Revu 2019 og eldre ble en Studio-økt eller et -prosjekt kun godtatt på e-post. I Revu 20 og nyere kan du godta økt- og prosjektinvitasjoner fra e-postinvitasjonen eller direkte i Studio-panelet. Nye invitasjoner vises i sanntid i Studio-panelet, og du kan til enhver tid godta dem.

Bli med i en Studio-økt i Revu 20
Basics-abonnenter kan ikke opprette nye økter eller prosjekter i Revu 21 og må inviteres til samarbeid i Studio.

Slik godtar du en Studio-invitasjon i Revu:

1. Åpne Studio.
  2. Velg Økter eller Prosjekter.
  3. Velg fanen Ikke blitt med.
  4. Finn økten ved navn eller ID og velg Delta.

Send invitasjonspåminnelser til deltakere som ikke har blitt med i økten eller prosjektet ditt

Hvis du har invitert noen til å samarbeide i Studio og de fremdeles ikke har blitt med, kan du sende dem en påminnelse. Påminnelser sendes til e-postadressene du har angitt for den opprinnelige invitasjonen eller invitasjonene. Du kan også legge til en personlig melding i e-postpåminnelsen før du sender den.

Send en invitasjonspåminnelse for Studio-økten
Du må være en vert/eier eller ha full kontroll-tillatelser til å sende Studio-invitasjonspåminnelser.

Sende påminnelser for en økt

1. Åpne Økten.
  2. Velg fanen Ikke blitt med.
  3. Velg e-postadressene du vil sende påminnelser til. Du kan velge mer enn én adresse.
    • Valgfritt: Skriv inn en personlig melding som vises i e-postpåminnelsen.
  4. Velg Send påminnelse.

Sende påminnelser for et prosjekt

1. Gå til Prosjekt.
  2. Velg Prosjektinnstillinger.
  3. Gå til Brukertilgang-fanen og sorter eller Blitt med/Ikke blitt med.
  4. Velg e-postadressene du vil sende påminnelser til. Du kan velge flere adresser.
  5. Velg E-postpåminnelse om å bli med.
    • Valgfritt: Skriv inn en personlig melding.
  6. Velg Send påminnelse.

Hold rede på hvem som har blitt med i økten eller prosjektet ditt

I Revu 20 og nyere kan du enkelt holde rede på hvem som har og ikke har blitt med i økten eller prosjektet ved å sortere deltakere etter Blitt med eller Ikke blitt med.

Denne funksjonen vises bare for en vert/eier eller en deltaker med full kontroll-tillatelser.

Slik sporer du øktdeltakelse:

1. Gå til Økten.
  2. Velg fanen Ikke blitt med under Deltakere.

Du ser en liste over folk som ikke har blitt med i økten din.

Slik sporer du prosjektdeltakelse:

1. Gå til Prosjektet .
  2. Åpne Prosjektinnstillinger.
  3. Velg Brukertilgang og sorter etter Blitt med/Ikke blitt med.

Du ser en liste over folk som ikke har blitt med i økten din.

Angi prosjekt- og økttillatelser før deltakere blir med

Sørg for ekstra sikkerhet for øktene og prosjektene dine med oppdaterte tillatelser. Nå kan du angi økt- eller prosjekttillatelser før deltakere blir med.

Du må være en vert/eier eller ha full kontroll-tillatelser for å angi Studio-tillatelser.

Slik angir du tillatelser for økter:

1. Åpne Øktinnstillinger .
  2. Velg Tillatelser.
  3. Velg Legg til og velg e-postadresser. Velg OK når du er ferdig.
  4. Rediger deltakertillatelser i Anvendte tillatelser-delen.
  5. Velg OK.

Slik angir du tillatelser for prosjekter:

1. Åpne Prosjektinnstillinger.
  2. Velg Tillatelser.
  3. Velg Legg til og velg e-postadresser. Velg OK når du er ferdig.
  4. Rediger deltakertillatelser i Anvendte tillatelser-delen.
  5. Velg OK.

Fremgangsmåte

Revu 20

Revu 21

Studio

Komme i gang

Det er enklere enn aldri før å sende og godta Studio-invitasjoner i Revu 20 og nyere. Finn ut mer om Bluebeam Studio i de nyeste versjonene av Revu.