Studio-varslinger og -varsler

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Revu tilbyr varslings- og varselfunksjoner i Studio som hjelper deg med å holde deg oppdatert når det gjelder endringer som gjøres i økter og prosjekter.

Disse meldingene deles inn i to kategorier:

• Varsler er e-poster som oppsummerer Studio-aktivitet enten for Bluebeam Studio-kontoen eller for individuelle økter og prosjekter.
  • Varslinger både sendes og mottas av alle deltakere i en økt i sanntid.

Både varsler og varslinger kan tilpasses slik at de samsvarer med preferansene dine.

Varsler

Avhengig av Studio-varselpreferansene dine, vil Studio-e-postene kunne inneholde enhver kombinasjon av følgende:

• All økt- og prosjektaktivitet
  • Markeringsvarsler
  • Øktoppdateringer
  • Prosjektoppdateringer

Du kan også endre varselpreferanser for individuelle prosjekter og økter.

Angi varselpreferanser

Slik angir du varselpreferanser:

1. Logger på Studio.
  2. Høyreklikk på en økt etter et prosjekt.
  3. Velg Administrer varsler , noe som åpner nettfanen i Revu som heter Studio Notifications Preferences (Studio-varselinnstillinger).

Enable notifications for this project (Aktiver varsler for dette prosjektet) slår på varsler for den nåværende økten eller prosjektet. Denne innstillinger er koblet til valgene du gjør i delen Account Preferences (Kontoinnstillinger), som bestemmer typen informasjon du mottar i e-postvarselet.

Hvis du ikke vil motta varsler for denne bestemte økten eller prosjektet, kan du la avmerkingsboksen stå tom.

Angi kontoinnstillinger

Her bestemmer du hvilken type informasjon du vil motta i e-poster, samt hvor ofte du vil motta dem.

• Send me a daily digest of all Session and Project activity – Du mottar én e-post på slutten av hver dag med en oversikt over all Studio-aktivitet tilknyttet kontoen din. Det betyr at du bare mottar varsler for aktive økter og/eller prosjekter du tidligere har logget på.
  • Send me an email about markup alerts – Studio sender deg en e-post hver gang noen sender det en markeringsvarsling. Dette er praktisk hvis du ikke var logget på økten når den opprinnelige varslingen ble sendt. Denne e-posten inneholder også en direktelenke til markeringen du ble varslet om. Klikk på lenken og Revu åpnes og markeringen vises.
  • Send me an email when a Session is updated – Du mottar en e-post når en fil har blitt lagt til eller fjernet fra en økt.
  • Send me an email when a Project is updated – En e-post sendes hver gang en endring gjøres i et prosjekt.
For å unngå at innboksen din oversvømmes av varsler, ser Studio etter gjeldende hendelser hvert 10. minutt. Hvis det for eksempel er 50 endringer innenfor et intervall på 10 minutter, mottar du bare én e-post med disse detaljene i stedet for 50 e-poster.

Når du har utført valgene dine, kan du lagre dem ved å klikke på Apply (Bruk).

Administrere andre prosjekter og økter

Hvis du vil motta varsler for andre prosjekter og økter som du tidligere har logget inn på, velger du Manage other Projects and Sessions (Administrer andre prosjekter og økter) under Account Preferences (Kontoinnstillinger) for å vise listen over gjeldende økter og prosjekter. Husk å velge Apply (Bruk) for å lagre endringene dine.

Varsler

Studio-økt-funksjonen lar deg sende varslinger i sanntid til andre deltakere. Varslingene vises i Varsler-delen nederst på Studio-panelet deres. Når de klikker på en varsling, sendes de rett til markeringen i filen. Men for at dette skal fungere, må øktverten aktivere Markeringsvarsling-tillatelser for deltakere:

1. Logg på økten og klikk på Øktinnstillinger .
  2. I dialogboksen Øktinnstillin klikker du på Tillatelser-fanen. Markeringsvarslingstillatelser er som standard stilt til Avslå.
  3. Klikk på Markeringsvarsling, velg Tillat i nedtrekksmenyen og klikk på OK.

Sende en markeringsvarsling

Den første gangen du sender en varsling, høyreklikker du på en markering før du går til Varsle deltaker > Velg for å åpne Varsle deltaker eller gruppe-dialogboksen der du kan velge hvem du vil sende den til.

Hvis du tidligere har sendt varslinger til denne økten, vil de tidligere mottakerne vises når du går tilbake til Varsle deltaker-alternativet. Hvis deltakere du vil sende en varsling til ikke vises, velger du Annet. Hvis du er vert for økten, kan du også velge deltakergrupper.

Bare øktdeltakere vises i denne listen. Når du har varslet en bruker eller gruppe, vil denne brukeren eller gruppen vises i kontekstmenyen for hurtigtilgang.

Hvis du vil velge mer enn én deltaker, kan du gjøre dette ved å holde nede Ctrl eller Shift. Når du er ferdig med valget, velger du OK for å umiddelbart sende varslingene.

Når du har gjort dette, vil varslede mottakere se Varsel-fanen blinke nederst i Studio-panelet. Brukere kan fra denne fanen klikke på varslingen for å se den tilsvarende markeringen i dokumentet. Nå vil varslingen bli farget grå, og kan slettes ved å klikke på plasseringen til høyre for den.

Hvis du går glipp av en markeringsvarsel-e-post, ser du en indikator ved siden av økter med ventende varsler neste gang du logger inn.