Enkle hurtigtaster på tastaturet virker ikke

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Dersom dokumentet inneholder et skjemafelt – som en digital signatur, en avmerkingsboks eller et tekstfelt – er enkle hurtigtaster deaktivert for å unngå konflikter mellom hurtigtaster på tastaturet og angivelser i skjemafeltene.

Løsning

Det finnes et alternativ i innstillingene som tillater at hurtigtaster for tastatur fungerer i disse dokumentene. Slik aktiverer du enkle hurtigtaster i dokumenter med skjemafelt:

1. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  2. Klikk på Verktøy i sidepanelet og deretter på Skjemaer.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Aktiver enkle hurtigtaster med skjemafelt.
  4. Klikk på OK.

Feilsøking

Revu 2019

Grensesnitt og navigasjon

Revu 20

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Hvorfor skjer dette?

Dokumentet har et skjemafelt et sted, for eksempel en digital signatur, avmerkingsboks eller tekstboks (ikke det samme som Tekstboks-markering). Enkle hurtigtaster er deaktivert for å unngå konflikter mellom hurtigtaster på tastaturet og angivelser i skjemafeltene.

Løsning

Det finnes et alternativ i innstillingene som tillater at hurtigtaster for tastatur fungerer i disse dokumentene.

Revu 11 og nyere

1. Klikk på Revu > Preferanser i Revu, eller bruk hurtigtast Ctrl+K.
  2. Klikk på Skjemaer på venstre side.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Aktiver enkle hurtigtaster med skjemafelt.
  4. Klikk på OK.

Revu 10

1. Klikk på Revu > Preferanser i Revu, eller bruk hurtigtast Ctrl+K.
  2. Klikk på Generelt på venstre side.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Aktiver enkle hurtigtaster med skjemafelt.
  4. Klikk på OK.

Revu 9 og eldre

1. Klikk på Rediger > Preferanser i Revu, eller bruk hurtigtast Ctrl+K.
  2. Klikk på Skjemaer på venstre side.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Aktiver enkle hurtigtaster med skjemafelt.
  4. Klikk på OK.
En liste over Revus hurtigtaster er tilgjengelig i Revus hjelpemeny og på nettstedet vårt.