Avmerkingsboksen Store skala på side er nedtonet

Gjelder:

• Revu 2018

Gå til andre versjoner:

Problem

Avmerkingsboksen Oppbevar skala i side er nedtonet i Målinger-panelet.

Løsning

For å bruke funksjonen Oppbevar skala i side må du slå på Bruk innlagt skala i Målinger-panelet:

1. Åpne panelet Målinger (Alt+U) og bla til Alternativer-delen nederst.
  2. Merk av for Bruk innlagt skala.
  3. Bla til toppen av Målinger-panelet, og merk av for Oppbevar skala i side.

Se Slik oppretter du midlertidige skalaer i Revu for mer informasjon om hvordan du bruker forskjellige skalaer i en innfelt sideskala.

Feilsøking

Revu 2018

Måling

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Problem

Avmerkingsboksen Oppbevar skala i side er nedtonet i Målinger-fanen.

Løsning

For å bruke funksjonen Oppbevar skala i side må du slå på Målinger-funksjonen Bruk innlagt skala. Rull ned til delen Alternativer nederst i Målinger-fanen, kryss av i avmerkingsboksen for Bruk innlagt skala slik at du kan merke av for Lagre skala i side i delen Skala øverst. Hvis du bruker Revu 11 eller nyere, kan du få flere løsninger for kalibreringsproblemer i støtteartikkelen vår «Siden blir blå når du foretar en måling», og brukere av Revu 10 og eldre kan se artikkelen «Kan ikke kalibrere et dokument» og den medfølgende videoen . Se instruksjonsvideoene våre om PDF-måling , Forbedring av målinger i Revu 12 og Materialuttak og beregning , samt Vanlige spørsmål-delenStøttesiden vår og Veiledning for Revu.

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Måling

For å bruke funksjonen Oppbevar skala i side må du slå på Bruk innlagt skala i Målinger-panelet.