Bluebeam-plugin-modulen vises ikke i programmet mitt

• Alle versjoner av Revu

Bluebeam-plugin-modulen vises ikke på båndet eller i verktøylinjen til Microsoft® Office eller CAD-programmet.

Løsning

Bluebeam-plugin-modulen er installert i følgende programmer:

• AutoCAD® og vertikale programmer bygget oppå AutoCAD, som Arkitektur og Mekanisk.
  • AutoCAD LT® (AutoCAD LT bruker ikke alle funksjonene til Bluebeam-plugin. Du vil ikke ha tilgang til noen av satsvis-alternativene som er tilgjengelige i AutoCAD.)
  • Autodesk® Revit®
  • Autodesk Navisworks® Manage og Navisworks Simulate
  • SolidWorks®
  • SketchUp® Pro
  • Microsoft Office® (Word®, Excel® og PowerPoint®, Outlook®)

Sjekk først kompatibilitetsoversikten for å se om din versjon av Bluebeam støtter programmet du forsøker å integrere den med.

Vær oppmerksom på at plugin-modulene for AutoCAD, Navisworks, Revit, SketchUp og SolidWorks støttes kun av Revu CAD og eXtreme.

Aktiver plugin-modulen fra Bluebeam Administrator

1. Avslutt programmet.
  2. Åpne Bluebeam Administrator:
    I Windows 10 og 8.1, klikk eller trykk på Start og skriv inn Bluebeam Administrator.

– eller –

Gå til Revu > Administrator  fra Revus menylinje eller Hjelp > Administrator i Revu 2017 og eldre.
  3. Klikk på Plugin-moduler-fanen.
  4. Merk av i boksen ved det ønskede programmet.*
  5. Klikk på OK.
  6. Start programmet på nytt.

*Hvis avmerkingsboksen allerede var merket av, følger du denne fremgangsmåten for å tilbakestille plugin-modulen:

1. Fjern merkingen i avmerkingsboksen for det aktuelle Office-programmet og klikk på Bruk.
  2. Åpne Office-programmet. Bluebeam-plugin-modulen skal ikke vises.
  3. Lukk Office-programmet.
  4. Gå tilbake til Bluebeam Administrator og merk av i Microsoft Office-avmerkingsboksen.
  5. Klikk på OK.
  6. Start programmet igjen. Bluebeam-plugin-modulen skal vises i båndet.

Aktiver plugin-modulen fra Office-programmet (2010 og nyere)

Hvis plugin-modulen fremdeles ikke vises, kan er den kanskje deaktivert i Office-programmet.

1. I Fil-fanen klikker du på Alternativer.
  2. Klikk på Tillegg-kategorien i kolonnen til venstre.
  3. I Behandle-rullegardinlisten nederst til venstre velger du COM-tillegg og klikker på Start-knappen. Vinduet COM-tillegg åpnes.
  4. Merk av i BluebeamOfficeAddIn-boksen og klikk på OK.