Avinstallere Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Følg trinnene under for å utføre en generell avinstallering av Revu. Hvis du vil avinstallere Revu og overføre lisensen din til en annen datamaskin, kan du se Overføre en Revu-lisens til en ny datamaskin.

Utføre avinstallering

1. Åpne Revu og gå til Revu > Avregistrer. Lukk Revu når du har avregistrert.
  2. Klikk på menyen Start på datamaskinen din og velg Apper og funksjoner (Programmer og funksjoner).
  3. Velg Bluebeam Revu og velg Avinstaller. Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette avinstalleringen av programvaren.
    Hvis du bruker Revu 2019 eller eldre, er avinstalleringen nå fullført. Hvis du bruker Revu 20, fortsetter du til trinn 4.
  4. Velg BluebeamOCR 20 i Apper og funksjoner.Per Revu 20 må OCR-modulen avinstalleres separat fra den generelle Revu-applikasjonen.
  5. Velg Avinstaller. Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette avinstalleringen av programvaren.