Oppdater kontoinformasjonen for Bluebeam ID (BBID)

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versjoner:

Glemt passordet?

Hvis du ikke kan logge på Bluebeam Studio Drawings eller Bluebeam Gateway fordi du har glemt passordet ditt, kan du følge trinnene nedenfor:

1. I Revu åpner du Studio-panelet (Alt+ C).
  2. Velg din ønskede Studio-serverregion og velg så Logg inn.
  3. Angi e-postadressen for BBID og velg Neste.
  4. Velg Trenger du hjelp til å logge inn? > Glemt passord? nederst på innloggingsskjermen.

BBID-pålogging

5. Skriv inn e-postadressen din på nytt og velg Send instruksjoner for tilbakestilling.

Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

Passordet ditt må bestå av mellom 8 og 32 tegn, med minst én stor bokstav, én liten bokstav, ett tall og ett spesialtegn, som !@#$%^&*.

Mottok du ingen e-post om tilbakestilling av passordet?

Når du skriver inn Bluebeam ID og passord, bør du se følgende påloggingsskjerm hvis den riktige e-postadressen er registrert:

Hvis du eller passordbehandleren din fyller ut feltet med en e-postadresse med skrivefeil eller som er ugyldig, ser du en annen påloggingsskjerm:

Når du har skrevet inn en feil e-postadresse for BBID, vil påloggingsforsøket mislykkes. Hvis du forespørrer en tilbakestilling av passordet med den samme adressen, genereres en e-post fra serveren.

I dette tilfellet må du dobbeltsjekke at du har skrevet e-postadressen riktig og/eller finne den opprinnelige e-postbekreftelsen for Studio-kontoen for å bekrefte at du bruker riktig BBID. Hvis du fremdeles ikke husker e-postadressen du brukte for BBID, kan du ta kontakt med Bluebeams tekniske støtte på e-post for å få hjelp.

Må du oppdatere e-postadressen eller passordet for BBID?

Hvis du har glemt påloggingsopplysningene for BBID og bare vil endre e-posten eller passordet tilknyttet kontoen din, kan du følge trinnene nedenfor.

Endre e-postadresse for BBID

Hvis du vil endre den eksisterende e-postadressen for BBID, må du følge disse trinnene:

1. Lagre arbeid og logg ut av alle Studio- og/eller Drawings-forekomster på andre enheter. Dette forhindrer at kommunikasjonsfeil oppstår.
  2. Gå til kontosiden for Studio-serveren din:
  3. Angi e-postadressen for BBID og velg Neste.
  4. Angi e-postadressen på nytt og velg Neste. Dette gjør at Revu kan bekrefte identiteten din for trygg enkel pålogging.
  5. Angi BBID-passordet og velg Logg inn.
  6. Velg Endre under E-post. Skriv inn en ny e-postadresse og velg Lagre. Du mottar en e-post med en lenke som du kan bruke til å bekrefte den nye e-postadressen din.
  7. Gå til innboksen, åpne e-postbekreftelsen og velg Endre min Bluebeam ID.
    Hvis du ikke har mottatt en e-post, kan du sjekke søppelpostmappen din eller ta kontakt med nettverksadministratoren din for å forsikre deg om at e-poster fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke blokkeres.
  8.  I Revu logger du på Studio med den nye e-postadressen din.

E-postadressen din for BBID ble oppdatert og kan nå brukes til å gå til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Endre BBID-passord

Du kan når som helst oppdatere BBID-passordet ditt i nettportalen vår.

1. Lagre arbeid og logg ut av alle Studio- og/eller Drawings-forekomster på andre enheter. Dette forhindrer at kommunikasjonsfeil oppstår.
  2. Gå til kontosiden for Studio-serveren din:
  3. Angi e-postadressen for BBID og velg Neste.
  4. Angi e-postadressen på nytt og velg Neste. Dette gjør at Revu kan bekrefte identiteten din for trygg enkel pålogging.
  5. Angi det nåværende BBID-passordet og velg Logg inn.
  6. Velg Endre under Passord. Skriv inn passordet ditt og angi så et nytt passord under.
  7. Velg Lagre.

BBID-passordet ditt ble oppdatert og kan nå brukes til å gå til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2018

Glemt passordet?

Hvis du ikke kan logge på Bluebeam Studio Drawings eller Bluebeam Gateway fordi du har glemt passordet ditt, kan du følge trinnene nedenfor:

1. I Revu åpner du Studio-panelet (Alt+ C).
  2. Klikk på Koble til-knappen .
  3. Fra innloggingsskjermen klikker du på Glemt passord?
  4. Skriv inn e-postadressen din og velg Send instruksjoner for tilbakestilling.

Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

Passordet ditt må bestå av mellom 8 og 32 tegn, med minst én stor bokstav, én liten bokstav, ett tall og ett spesialtegn, som !@#$%^&*.

Må du oppdatere e-postadressen eller passordet for BBID?

Hvis du har glemt BBID-passordet ditt og bare vil endre e-posten eller passordet tilknyttet kontoen din, kan du følge trinnene nedenfor:

Endre e-postadresse for BBID

Du kan oppdatere e-postadressen for BBID når som helst i nettportalen vår.

1. Lagre arbeid og logg ut av alle Studio- og/eller Drawings-forekomster på andre enheter. Dette forhindrer at kommunikasjonsfeil oppstår.
  2. Gå til https://accounts.bluebeam.com/ og skriv inn BBID-påloggingsopplysningene dine. Velg Logg inn.
  3. Velg Endre under E-post. Skriv inn en ny e-postadresse og velg Lagre. Du mottar en e-post med en lenke som du kan bruke til å bekrefte den nye e-postadressen din.
  4. Gå til innboksen, åpne e-postbekreftelsen og velg Endre min Bluebeam ID.
    Hvis du ikke har mottatt en e-post, kan du sjekke søppelpostmappen din eller ta kontakt med nettverksadministratoren din for å forsikre deg om at e-poster fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke blokkeres.

E-postadressen din for BBID ble oppdatert og kan nå brukes til å gå til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Endre BBID-passord

Du kan når som helst oppdatere BBID-passordet ditt i nettportalen vår.

1. Lagre arbeid og logg ut av alle Studio- og/eller Drawings-forekomster på andre enheter. Dette forhindrer at kommunikasjonsfeil oppstår.
  2. Gå til https://accounts.bluebeam.com/ og skriv inn BBID-påloggingsopplysningene dine. Velg Logg inn.
  3. Velg Endre under Passord. Skriv inn passordet ditt og angi så et nytt passord under.
  4. Velg Lagre.

BBID-passordet ditt ble oppdatert og kan nå brukes til å gå til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Revu 2017 og eldre

Slik tilbakestiller du Studio-passordet

Hvis du ikke kan logge på Bluebeam Studio med Revu eller Vu for Windows fordi du har glemt Bluebeam Studio-passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å følge trinnene oppgitt nedenfor:

1. Åpne Studio-fanen (or Alt+ C).
  2. Klikk på Koble til -ikonet.
  3. Klikk på Tapt passord på påloggingsskjermen.
  4. Klikk på OK når Studio-e-postvarselet vises, og følg instruksjonene du finner i e-posten som ble sendt til e-postadressen tilknyttet kontoen din.

Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

Passordet ditt må bestå av mellom 8 og 32 tegn, med minst én stor bokstav, én liten bokstav, ett tall og ett spesialtegn, som !@#$%^&*.

Mer informasjon

Se Bluebeams støtteside der du finner videoveiledninger og vanlige spørsmål om mange emner, deriblant deltakelse i Studio-økter eller deltakelse i prosjekter, samt veiledningen for Revu.

Fremgangsmåte

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og eldre

Revu for Mac 1

Revu for Mac 2

Studio

Lisensiering og registrering

Denne artikkelen forklarer hvordan du administrerer passord og e-postadresser tilknyttet Bluebeam ID (Blubeam Studio-konto).