Bruk av SharePoint-integrasjon i Revu

Gjelder:

• Revu 20.1 og nyere

Revu 20.1 introduserer en SharePoint-integrasjon som tillater åpning av PDF-filer i Revu fra SharePoint-biblioteket ditt med alle moderne nettlesere. Når SharePoint-integrasjonen er installert i miljøet ditt, kan du sjekke ut, redigere og sjekke inn PDF-filene dine fra Revu. Hvis du bruker en eldre versjon av Revu eller foretrekker å bruke Internet Explorer, kan du bruke plugin-modulen for Internet Explorer med SharePoint.

Åpne SharePoint-dokumenter i Revu via en nettleser

Når du har installert SharePoint-integrasjonsappen i SharePoint-miljøet:

1. Åpne SharePoint-siden i en nettleser.
  2. Høyreklikk på et filnavn eller klikk på knappen med de tre prikkene ved siden av filnavnet, og så på Åpne i Revu.
  3. Et popup-vindu vises og ber deg om å tillate at SharePoint åpner filer i Revu fremover. Fyll ut boksen og velg så Tillat eller Åpne Revu.
    Du ser en feilmelding hvis du prøver å åpne en fil som ikke er en PDF-fil.

PDF-filen(e) åpnes i Revu. Hvis du vil se en liste over nylig åpnede filer, kan du åpne Nylige-mappen i File Access-fanen.

SharePoint-integrasjon – trinn for sluttbrukere

Hvis du vil sjekke ut filer fra SharePoint og komme i gang med redigeringen, kan du trykke på låsikonet i Dokument-fanen, og så på Utsjekking . Du kan sjekke inn filen igjen i SharePoint ved å klikke på Sjekk inn i samme meny.

Åpne SharePoint-dokumenter fra verktøylinjen Dokumentbehandling

Når du har åpnet en fil fra alternativet «Åpne i Revu» i SharePoint, vil Revu huske innloggingsinformasjonen din for SharePoint slik at du kan bruke verktøylinjen for Dokumentbehandling for å få tilgang til SharePoint-filene dine uten å gå ut av Revu. Hvis du vil aktivere verktøylinjen i Revu, klikker du på Verktøy > Verktøylinjer > Dokumentbehandling. Hvis du har fulgt trinnene over, skal du se at verktøylinjen allerede er koblet til SharePoint Online. Klikk på Åpne fil (DMS)-knappen for å komme i gang med å bla i SharePoint-serveren.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Integrasjoner og plugin-moduler

Revu 20

Slik bruker du SharePoint-integrasjonen med Revu 20.1 og nyere.