Visningsmodus kontra Markup-modus

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Vu er nå Visningsmodus

Vu oppdateres ikke lenger som frittstående produkt. Funksjonaliteten til Vu er nå tilgjengelig i Revu ved å bruke Visningsmodus.

Istedenfor å laste ned Vu, kan du laste ned Revu og klikke på Bruk som prøveversjon når du blir bedt om å registrere programvaren din. Dette vil gi deg gratis tilgang til alle Revus funksjoner i 30 dager. Når prøveversjonen er avsluttet, kan du fortsette å bruke Revu, men bare i visningsmodus.

Dette gjør visningsmodus og markeringsmodus

Visningsmodus (tidligere Bluebeam Vu) lar deg bruke måleverktøy, delta i Studio-økter og -prosjekter og vise dokumenter. Andre funksjoner som er tilgjengelige i visningsmodus inkluderer MultiView, MultiView Extended, presentasjonsmodus og profiler. Open License-brukere vil ha særlig nytte av visningsmodus (se nedenfor).

Mens du er i en Studio-sesjon, gir visningsmodus tilgang til mange av markerings- og verktøysettfunksjonene som vanligvis kun er tilgjengelige for brukere med Revu-lisens, inkludert mål, kommentarer og markeringer.

Visningsmodus lar deg også sjekke ut Studio-prosjektfiler slik at du kan fylle ut skjema og signere dokumenter. På samme måte som med Økter er det ikke tillatt å legge til filer.

Markeringsmodus gir full tilgang til Revu-funksjonene som er tilgjengelige for utgaven din. Du kan veksle mellom de to modusene fra Revu-menyen.

Revus Visningsmodus og Markeringsmodus
Bytt mellom Visningsmodus og Markeringsmodus via Revu-menyen.

Fordelene med visningsmodus

Visningsmodus er hovedsakelig tiltenkt brukere som ikke har registrert Revu, eller som har en Open License. Hvis dette ikke gjelder deg, trenger du bare Markeringsmodus.

Hvis du derimot faller innenfor en av disse gruppene, har Visningsmodus to hovedfordeler:

• Uregistrerte brukere – Hvis du velger å ikke kjøpe en lisens etter at du har installert en prøveversjon av Revu, kan du fortsette å bruke Revu gratis i visningsmodus.
  • Open License-brukere – Visningsmodus gir deg tilgang til Revus grunnleggende funksjoner (se ovenfor) uten å oppta en av lisensene. Hvis du bruker markeringsmodus (og derved bruker en lisens), kan du bytte til visningsmodus slik at lisensen din blir tilgjengelig for en kollega.
    Hvis alle Open License-lisenser er opptatt når du åpner Revu, vil Revu automatisk åpnes i visningsmodus.

Deaktiverte funksjoner i Visningsmodus

Følgende handlinger er deaktivert i Visningsmodus, uavhengig av tillatelsene dine:

• Opprette en ny PDF-fil
  • Legge til filer i en økt
  • Lagre kopier av øktfiler
  • Legge til markeringer i en PDF-fil utenfor en økt
Uregistrerte brukere vil heller ikke kunne legge til digitale signaturer i PDF-filer i visningsmodus.

Hvis du ikke arbeider i en økt, vil de fleste verktøy være deaktivert og vises i gråtoner. Visse menyer vil heller ikke være tilgjengelige (f.eks. Dokument-menyen).

Revu 20

Visningsmodus er hovedsakelig tiltenkt brukere som ikke har registrert Revu, eller som har en Open License. Hvis dette ikke gjelder deg, trenger du bare Markeringsmodus.