Hyperkoblinger virker ikke i prestentasjonsvisning

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Hyperkoblinger virker ikke når Revu brukes i Presentasjonsvisning.

Årsak

Dette problemet forårsakes av at Presentasjonsvisningen viser et bilde av filen i stedet for den opprinnelige PDF-filen. Selv om dette forbeder hastigheten til gjengivelse på skjermen, inneholder ikke bildet dynamisk innhold som hyperkoblinger.

Løsning

Hvis du trenger en fullskjermvisning mens du arbeider med hyperkoblinger, bør du forsikre deg om at sidevisningen er satt til Tilpass til side (Ctrl+9) eller Én full side og bytte til modusen Fullskjerm ved å trykke på F11-tasten på tastaturet. For å gå ut av modusen Fullskjerm kan du trykke på F11 igjen og klikke påFullskjerm eller Gå ut-knappen i den fristilte verktøylinjen.

Feilsøking

Redigere dokumenter