Installasjon side-ved-side med Bluebeam Administrator

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versjoner:

Ved å velge side-ved-side-alternativet under installasjonsprosessen av Revu, tillater det deg å installere en prøveversjon av Revu, samtidig så du beholder den eksisterende Revu-installasjonen. Med Bluebeam Administrator kan du også velge hvilken versjons plugin-moduler du ønsker å aktivere.

Merk at en side-ved-side-installasjon ikke er mulig med Revu-programvare som er to generasjoner eldre enn den du installerer. Hvis du for eksempel installerer Revu 20, kan du bare bruke den med Revu 2019 eller 2018. Hvis du har installert Revu 2017 eller eldre på datamaskinen din og du prøver å installere Revu 20, vil den eldre versjonen av Revu oppgraderes/overskrives.

Fanen for plugin-moduler

Hvis du vil gå til plugin-modulene, må du først åpne Bluebeam Administrator ved å klikke på Start > Bluebeam-programvare > Bluebeam Administrator 20.

Fanen Plugin-moduler inkluderer plugin-moduler fra begge installasjoner, slik at du kan bytte mellom dem ved behov.

Slik bytter du mellom plugin-versjoner:

Alle pluginaktiveringer og -deaktiveringer gjøres i den nyere versjonen av Bluebeam Administrator.
  1. Lukk den applikasjonen som plugin-modulen vises i (AutoCAD®, Revit® osv.)
  2. Åpne Start-menyen og skriv inn Bluebeam Administrator.
  3. Høyreklikk på den gjeldende versjonen av Bluebeam Administrator og velg Kjør som administrator.
  4. Fjern merket ved den aktuelle plugin-modulen, merk av den ønskede plugin-modulen og klikk på OK.

Fanen for plugin-moduler for Bluebeam Administrator.
  5. Start programmet på nytt.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2018 og eldre
En side-ved-side-installasjon er kun mulig med de to foregående versjonene av Revu. Side-ved-side-installasjoner kan ikke utføres med Revu-versjoner som er eldre enn 2016.

Ved å velge Side-ved-side-alternativet under installasjonsprosessen av Revu, tillater det deg å installere en prøveversjon av Revu 2019, samtidig så du beholder den eksisterende Revu-installasjonen. Med Bluebeam Administrator kan du velge hvilken versjons plugin-moduler du ønsker å bruke, i tillegg til din standardversjon av Revu.

For å åpne Bluebeam Administrator, klikker du på Start > Bluebeam-programvare >Bluebeam Administrator.

Fanen for plugin-moduler

Fanen Plugin-moduler inkluderer plugin-moduler fra begge installasjoner, slik at du kan bytte mellom dem ved behov.

Slik bytter du mellom plugin-versjoner:

Alle plugins og deaktiveringer gjøres i den nyere versjonen av Bluebeam Administrator.
  1. Lukk den applikasjonen som plugin-modulen vises i (AutoCAD®, Revit® osv.)
  2. Åpne den nyeste versjonen av Bluebeam Administrator.
  3. Fjern merkingen for den nåværende plugin-modulen, merk ønsket plugin-modul og klikk på OK.
  4. Start programmet på nytt.

Revu-fanen

Revu-fanen inneholder rullegardinmenyen Oppdater innstillinger for Revu-versjon, som tillater deg å velge hvilken versjon av Revu som åpnes som standard. Velg den versjonen du foretrekker og klikk på Bruk.

Du kan registrere Revu hvis du bestemmer deg for å oppgradere prøveversjonen din. Hvis du imidlertid kjører en side-ved-side-installasjon, kan ikke de to versjonene av Revu bruke den samme lisensen.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og eldre

Bluebeam administrator

Når du velger Side-ved-side-alternativet under installasjonsprosessen, installeres en prøveversjon av Revu samtidig som du beholder den eksisterende Revu-installasjonen din. Finn ut mer.