Veiledning for sammenligning av Studio og Bluebeam Cloud

Introduksjon

Hos Bluebeam forstår vi hvor viktig samarbeid er for prosjekter i enhver skala. Den nyeste løsningen vår, Bluebeam Cloud, gjør det mulig for team å laste opp prosjektdokumenter og samarbeide digitalt via nettet/appen. Hvordan fungerer dette sammenlignet med Studio-økter og -prosjekter, som er samarbeidsverktøyene i Revu? Vi har laget denne hurtigveiledningen som hjelper deg med å velge løsingen som passer best til prosjektet ditt!

Studio-økter Studio-prosjekter Bluebeam Cloud
Studio-økter minner om et virtuelt planrom der prosjektpartnere fra hele verden kan legge til markeringer og kommunisere om tegninger i sanntid. All markeringsaktivitet spores, og en innebygd chattefunksjon forbedrer den intuitive samarbeidsopplevelsen. Studio-prosjekter er et enkelt men kraftig system for dokumentstyring i skyen. Last opp PDF-filer og andre filtyper og inviter prosjektpartnere til å sjekke ut og redigere disse filene uavhengig av hvor de befinner seg. Bluebeam Cloud er en ny pakke bestående av nettbaserte og mobile løsninger som effektivt kobles sammen med dokumentene og verktøysettene dine i Revu. Med Bluebeam Cloud kan du kommentere og samarbeide i prosjektdokumentene dine eller administrere gjenstående arbeid, informasjonsforespørsler og anbudsarbeidsflyter på farten – konfigurering og installasjon er ikke nødvendig.
  • Designgjennomgang
  • Skrivebordsbasert
  • Dokumentbehandling
  • Skrivebordsbasert
  • Designgjennomgang
  • Dokumentbehandling
  • Feltsamarbeid
  • Nettbasert (iOS/mobil)
Se denne artikkelen for mer informasjon om viktige funksjoner som er tilgjengelige i Bluebeam Cloud med hvert abonnement.e

Hurtigsammenligning

Spørsmål Økter Prosjekter Bluebeam Cloud
Hvor mange deltakere kan bli med? 500 ubegrenset ubegrenset
Hvor mange filer kan vi laste opp? 5 000 ubegrenset ubegrenset
Hvilke filer støttes? PDF Alle filformater Alle filformater
Hva er den maksimale filstørrelsen? 1 GB hver ubegrenset 4 GB hver
Hva er den maksimale markeringsstørrelsen? 10 MB hver ubegrenset Ubegrenset
Hvor mye lagringsplass er tilgjengelig? ubegrenset ubegrenset ubegrenset
Kan vi administrere deltakernes tilgangsrettigheter? Ja Ja Ja
Kan vi vise og gjenopprette tidligere filrevisjoner? Ingen Ja Ingen
Er varslinger om filer og brukeraktivitet tilgjengelig? Ja Ja Ja
Kan markeringsvarsler sendes og mottas? Ja Ingen Ingen
Må alle samarbeidspartnere ha et Bluebeam-abonnement? Ingen Ingen Ingen

Kompatibilitet

Økter Prosjekter Bluebeam Cloud
  • Windows OS
  • iPad
  • Windows OS
  • iPad
  • Nettleser
  • iOS-app

Vanlige løsninger

Økter Prosjekter Bluebeam Cloud
  • Muliggjør samarbeid i sanntid samtidig som ansvar for brukernes markeringer sikres
  • Overholder frister med utløpsdatoer for økter
  • Tilbyr et robust nettbasert alternativ
  • Tilbyr aktivitetslogg
  • Støtter store prosjekter med langsiktige livssykluser
  • Muliggjør fullstendige PDF-redigeringsmuligheter
  • Tilbyr tilgang eller kontroll for prosjekter med flere interessenter på høyt nivå
  • Leverer sporbar revisjonskontroll
  • Krever ikke installasjon
  • Muliggjør rask innføring
  • Effektiviserer feltarbeidsflyter (informasjonsforespørsler, gjenstående arbeid og anbud)
  • Muliggjør samarbeid i sanntid i et fleksibelt miljø
  • Gjør det mulig for brukere å redigere andre brukeres markeringer
  • Sikrer at brukere arbeider med de nyeste og beste dokumentene via dokumentstyring fra én kilde
  • Lar brukerne visualisere et prosjekt i kontekst på et kart

Nøkkelfunksjoner

Klikk her for mer informasjon om Revus markeringer/verktøy som er tilgjengelige i Studio for hvert abonnement.
Økter Prosjekter Bluebeam Cloud
  • Få tilgang til poster og rapportering
  • Dra nytte av ubegrenset frakoblet modus
  • Få tilgang til alle Revus markeringsfunksjoner (f.eks. Basics, Core, Complete)
  • Hold prosjekter organisert med innsjekkings-/utsjekkingsprosessen
  • Vis revisjonshistorikk for filer
  • Angi tillatelsesnivåer for brukere, brukergrupper og mapper for økt dokumentsikkerhet
  • Få tilgang til alle Revus markeringsfunksjoner (f.eks. Basics, Core, Complete)
  • Bruk Markup Editor i en nettleser eller app og få tilgang til følgende verktøy:
    • Bildetekst
    • Nettsky
    • Tekstfelt
    • Merkeverktøy
    • Bilde
    • Sky+
  • Tilgang til følgende feltverktøy på farten:
    • Gjenstående arbeid
    • Informasjonsforespørsel
    • Anbud
    • Geoplassering
Feltverktøy er are tilgjengelige for Bluebeam Cloud-brukere med Core- og Complete-abonnementer.