Studio-e-poster mottas ikke

• Alle versjoner av Revu

Problem

Du mottar verken e-postbekreftelsen for Studio eller Studio-invitasjoner og -varslinger.

Årsak

E-postene dine videresendes sannsynligvis til søppelpostmappen din, eller blokkeres av nettverksadministratoren din.

Løsning

Hvis du har opprettet en Studio-konto med Bluebeam Revu eller med iPad med Revu eller Vu for iPad, ble en e-post om kontobekreftelse sendt til deg av do-not-reply@bluebeamops.com. Se etter e-postbekreftelsen i søppelpostmappen din hvis du ikke har fått en melding i innboksen. Hvis du fremdeles ikke finner e-postbekreftelsen, eller hvis du har klart å bekrefte kontoen din men fremdeles ikke mottar e-poster i Studio, må du ta kontakt med IT-avdelingen din for å forsikre deg om at meldingene ikke blokkeres.

Hvis avdelinge din bruker SPD Record (Sender Policy Framework) for å kontrollere autoriserte e-postavsendere, må de legge til disse IP-adressene i listen over autoriserte avsendere:

• US: 54.240.43.6, 54.240.43.7
  • DE: 76.223.184.4, 76.223.184.48
  • SE: 23.251.241.6, 23.251.241.7
  • AU: 69.169.234.170, 69.169.234.171
  • UK: 23.249.219.49, 23.249.219.50

Når dette er gjort, vil du kunne bekrefte kontoen din og fortsette å motta e-poster i Studio.

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Finn ut hvordan du løser problemet «En godkjent e-postadresse kreves for å logge inn. En ny e-postbekreftelse er sendt, men ble ikke mottatt.» i Revu for Windows.