Studio Enterprise livssyklusslutt (EOL) gyldig fra 30. september 2024

Denne artikkelen ble endret 07.03.22 for å utvide den offisielle datoen for livssyklusslutt til 30. september 2024.

Bluebeam utvikler ikke lenger Bluebeam Studio Enterprise-produktet. Bluebeam forpliktet seg for kort tid siden til å bygge skybaserte løsninger som leverer kraftige funksjoner, verktøy og arbeidsflyter som er tilgjengelige fra alle enheter og plasseringer. Vi har bestemt oss for å forelde Studio Enterprise-produktet 30. september 2024 for å kunne investere i denne langsiktige løsningen.

Fortsatt funksjonalitet

• Du har tilgang til den siste feilrettingen for Studio Enterprise, som løser flere ytelsesproblemer. Ta kontakt med support.no@bluebeam.com for å installere denne feilrettingen.
  • Du kan fortsette å bruke Studio Enterprise-lisensen din.
  • Revu 20 blir den siste klientversjonen som støtter Studio Enterprise.
    Vær oppmerksom på at visse Revu 20-funksjoner ikke vil være kompatible med Studio Enterprise. Se Funksjoner som ikke er kompatible med Revu 20-delen i Studie Enterprise – støtteveiledning for livssyklusslutt for mer informasjon.
  • Selv om vi slutter å utvikle og selge Studio Enterprise, vil vi tilby et trinnvis støtteabonnement for kunder med aktivt vedlikehold.

Støtteabonnement

Fra og med 1. mars 2021 vil Studio Enterprise-kunder med aktivt vedlikehold som er gyldig på denne datoen ha tilgang til et trinnvis støtteabonnement:

Trinn 1 (år 1): mars 2019 – mars 2020 [grunnleggende produkt- og konfigurasjonsstøtte]

• Inkluderer tilgang til teknisk støtte på e-post og/eller telefon: konfigurasjon, støtte, hjelp til installasjon av feilrettingen, optimering.
  • Inkluderer ikke ytterligere oppdateringer, feilrettinger osv.

Trinn 2 (år 2): mars 2020 – mars 2021 [begrenset produktstøtte]

• Støtte tilbys for grunnleggende arbeidsflyt- og funksjonsspørsmål (tilkobling, kjørende tjenester osv.).

Utvidelse av trinn 2 (år 3): mars 2021 – 30. september 2024 [begrenset produktstøtte]

• Støtte tilbys for grunnleggende arbeidsflyt- og funksjonsspørsmål (tilkobling, kjørende tjenester osv.).
  • Lagt til støtte for Revu 20.

Etter 30. september 2024: Ingen støtte

• Støtte vil ikke lenger være tilgjengelig.

Mer informasjon om livssyklusslutt

Se denne artikkelen for mer informasjon om våre støttede produkter/versjoner.

Ta kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål.

Installasjon

Studio Enterprise

Installasjon

Foretak

Bluebeam utvikler ikke lenger Bluebeam Studio Enterprise-produktet. Finn ut mer om mulighetene dine og hvordan dette kan påvirke miljøet ditt.