Tips for forbedring av ytelse

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og eldre

Problemer

• Treg dokumentfremstilling og oppdatering når du zoomer og navigerer rundt.
  • Det tar lengre tid enn normalt å åpne dokumenter.
  • Programmet svarer ikke.
  • Grensesnitt responderer tregt på inndata.

Løsninger

1. Endre gjengivelsesmotoren i Revu

Revu har flere alternativer for gjengivelsesmotorer. Maskinvarefremstilling fungerer vanligvis best, spesielt hvis du har et dedikert grafikkort.

1. I Revu klikk Revu > Innstillinger , eller trykk Ctrl+K.
  2. Klikk på Avansert på venstre side. Pass på at du er i fanen 2D-fremstilling.
  3. Velg Maskinvare i rullegardinmenyen Gjengivelsesmotor og klikk på OK.
  • Hvis du opplever problemer med maskinvarefremstilling, kan du prøve å bytte til programvare i stedet.
  • Hvis du bruker Revu 2018 eller eldre, kan du prøve å bytte fremstillingsmotoren din til Skia siden du ikke vil ha tilgjengelig maskinvare.

2. Endre gjengivelsesmodus i Revu

Gjengivelsesmodusen «Vent for fullføring» deaktiverer delvis opplastingen av det som vises på skjermen. Skjermen oppdateres ikke før hele siden er klar til å vises. Dette reduserer den totale opplastingstiden for PDF-filen, spesielt for 4k-visninger.

1. I Revu klikk Revu > Innstillinger , eller trykk Ctrl+K.
  2. Klikk på Avansert på venstre side. Pass på at du er i fanen 2D-fremstilling.
  3. Velg Vent for fullføring i rullegardinmenyen Gjengivelsesmodus og klikk på OK.

3. Endre strøminnstillinger i Windows 10

Kraftige strømsparingsinnstillinger ofrer visningsytelsen for å kunne redusere strømforbruket og forlenge batterilevetiden. De påvirker både bærbare og stasjonære datamaskiner.

1. Klikk på Start, skriv inn innstillinger, gå til System og velgStrøm og hvilemodus.
  2. Klikk på Tilleggsinnstillinger for strøm og Strømalternativer åpnes i Kontrollpanelet.
  3. Klikk på Vis flere planer for å få frem de skulte planene.
  4. Velg Høy ytelse eller Maksimal ytelse.
Hvis du bruker en bærbar PC, vil denne endringen redusere batterilevetiden. Du kan gå tilbake til de opprinnelige innstillingene hvis dette ikke forbedrer ytelsen din i Revu.

4. Oppdater Microsoft® Visual C++ Redistributable:

Installer den nyeste versjonen av Microsoft Visual C++ Redistributable. Disse oppdateringene forbedrer Revus fremstillingsytelse for store bilder og skanninger.

5. Oppdater Microsoft .NET Framework

Installer Microsofts nyeste .NET Frameworksom PC-en kan fungere med. Klikk her for å finne hvilken Windows-versjon du kjører, og sjekk så denne siden for å finne den nyeste versjonen av .NET som din Windows-versjon støtter.

Lagre arbeidet ditt og lukk alle programmer før du starter installeringen. Det er ofte nødvendig å starte Windows på nytt når installasjonen er fullført. Start PC-en på nytt, selv om du ikke blir bedt om å gjøre det.

Når .NET-installasjonen er fullført, åpnes dokumenter raskere og programmets generelle ytelse og hastighet forbedres.

Det vil ta noen minutter å fullføre installasjonen av .NET Framework.

Ta kontakt med Teknisk støtte

Hvis ingen av trinnene nevnt ovenfor forbedret ytelsen, ta kontakt med kundestøtten, slik at vi kan hjelpe deg med å identifisere problemet. Du får raskest løsning ved å åpne Revu og klikke på Hjelp > Kontakt > Teknisk støtte. Loggfiler og innstillinger i Revu blir lagt ved en ny e-postmelding.

Inkluder en detaljert beskrivelse av problemet du erfarer, legg ved relevante eksempelfiler og svar på spørsmålene nedenfor. Dette hjelper oss med å identifisere årsaken raskere.

• Hvor mye RAM har denne datamaskinen?
  • Har du tilgang til filer lokalt eller over et nettverk?
  • Har du flere skjermer?
  • Bruker du en skjerm med høy oppløsning, som en 4K-visning?