Oppdatere til Revu 2016.5.x

Sammendrag

Forbedringer i prosessen for å oppdatere Revu

Relevante produkter

Revu 2016.5 og nyere
Merk: Prosessen for å oppdatere Revu er endret. Les artikkelen grundig for å sikre at du laster ned filen du trenger for å oppdatere Revu.

Hvordan oppdaterer jeg Revu?

Revu 2016.5.1 bruker en ny strømlinjeformet oppdateringsprosess som bruker en mindre fil for å oppdatere Revu, i stedet for å utføre en fullstendig installasjon. . For eksempel er Revu 2016.5.2-oppdateringsfilen på 40 MB, noe som er 97% mindre enn den komplette versjonen av installasjonsfilen. Dette reduserer tiden som kreves for å oppdatere programvaren, betydelig.Den raskeste og enkleste måten å laste ned riktig fil på, er å klikke på Hjelp > Oppdatere produkter revu-product-updates i Revu. Her vises hva du har installert, og det vises en kobling til filen du trenger å laste ned.
  • Åpne Revu.
  • Klikk på Hjelp > Produktoppdateringer revu-product-updates.
  • Klikk på koblingen for å laste ned filen du trenger for å oppdatere Revu.
Merk: Oppdateringen kjører en tvungen omstart av Windows når den er fullført. Sørg derfor for at du har lagret alt arbeidet, og har lukket alle åpne programmer før du begynner.

Hvordan installerer jeg Revu første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, kan du laste ned fullstendig installasjon av Revu 2016.5.2.

Kan jeg fortsatt laste ned filen direkte?

Ja, du har fortsatt muligheten til å laste ned filene direkte, men vi oppfordrer deg til å oppdatere ved hjelp av produktoppdateringene revu-product-updates i Revu for å sikre at du får riktig fil. Hva du trenger, avhenger av Revu-versjonen som er installert, og om du har 64- eller 32-biters Windows.
  • Du kan installere oppdateringen hvis du har Revu 2016.5.0 eller Revu 2016.5.1.
  • Hvis du har Revu 2016.1 eller tidligere, trenger du den fullstendige installasjonen.
Det finnes ulike oppdateringsfiler for 64- og 32-biters Windows. Samme fil brukes til å oppdatere Revu 2016.5.x Standard, CAD og eXtreme. Klikk på koblingen nedenfor som passer til Windows-versjonen din:Merk: Oppdateringen kan bare bli installert på Revu 2016.5. Hvis man har en tidligere versjon, må man fortsatt laste ned den fullstendige installasjonen.

Hoe kan ik achterhalen of ik 64-bits of 32-bits Windows gebruik?

Hvis du ikke vet hvilken Windows-versjon du har, er det enklest å finne riktig oppdatering ved å bruke Hjelp > Produktoppdateringer revu-product-updates.Windows 10 og 8.1
  • Klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Systeem.
  • Systemtype vises som 64-biters operativsystem eller 32-biters operativsystem.
Windows 7
  • Klikk på Start, høyreklikk på Datamaskin, og klikk på Egenskaper.
  • Systemtype viser 64-biters operativsystem eller 32-biters operativsystem.

Fullstendig installasjon av Revu 2016.5.2

Hvis du har Revu 2016.1 eller eldre, eller du vil installere på nytt, klikker du på en av knappene nedenfor for å laste ned installasjonsfilen for Revu-programvaren som står oppført på lisenssertifikatet.

Merk: Hvis du oppdaterer Bluebeam Vu, kan du laste ned den filen for fullstendig installasjon fra siden Nedlastinger og oppdateringer.

Foretaksinstallasjon

Hvis du bruker Revu på flere datamaskiner, kan du se siden for foretaksinstallasjon hvis du ønsker mer informasjon og flere koblinger til oppdateringene for foretak.