Oppdatere Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
Gå til andre versjoner:
Tilpassede innstillinger, stempler, profiler og verktøysett forblir når du oppdaterer Revu. Når den nye versjonen av Revu installeres, kopieres innstillingene og filene dine automatisk til de passende stedene.

Slik oppdaterer du i Revu

Den raskeste og enkleste metoden er å oppdatere i installasjonsprogrammet i appen. Revu vil bekrefte versjonen du har installert og veilede deg gjennom installasjonsprosessen.
For å unngå installasjonskonflikter må du forsikre deg om at du har lagret alt arbeidet ditt og lukket alle åpne applikasjoner. Det kan hende at Windows må starte på nytt når oppdateringen er fullført.
  1. Åpne Revu.
  2. Gå til Hjelp > Se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, vil dialogboksen Oppdateringsgjennomgang vises med den nyeste versjonen.
  3. Klikk på Last ned. Når nedlastingen er fullført, vises dialogboksen Klar til å oppdatere.
  4. Klikk på Installer og følg instruksjonene på skjermen for å lagre arbeidet ditt eller lukke kjørende applikasjoner (om nødvendig).
  5. InstallShield-dialogboksen vises. Klikk på Installer.
  6. Når installasjonen er fullført, klikker du på Fullfør.
Din kopi av Revu er nå oppdatert.

Direkte nedlastinger av oppdateringsfilen

Hvis du vil oppdatere Revu manuelt, må du gå til Download Center og velge oppdateringsfilen for din Revu-versjon.Vi anbefaler deg å oppdatere med Se etter oppdateringer (som vist over) når det er mulig for å sikre at oppdateringsfilen alltid samsvarer med Revu-versjonen din.

Slik installerer du Revu for første gang

Hvis du installerer Revu for første gang, kan du laste ned en fullstendig installasjon av Revu i Download Center. Forsikre deg om at du laster ned Revu-versjonen som samsvarer med informasjonen på lisenssertifikatet ditt. Hvis du bruker Revu på flere datamaskiner, kan du se siden for foretaksinstallasjon hvis du ønsker mer informasjon og flere lenker til oppdateringene for foretak.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2018
Tilpassede innstillinger, stempler, profiler og verktøysett forblir når du oppdaterer Revu. Når den nye versjonen av Revu installeres, kopieres innstillingene og filene dine automatisk til de passende stedene.

Hvordan oppdaterer jeg Revu?

Den raskeste og enkleste metoden er å oppdatere i Revu. Revu vil bekrefte versjonen du har installert og vise en kobling til den riktige oppdateringsfilen.
For å unngå installasjonskonflikter må du forsikre deg om at du har lagret alt arbeidet ditt og lukket alle åpne applikasjoner. Det kan hende at Windows må starte på nytt når oppdateringen er fullført.
  1. Åpne Revu.
  2. Gå til Hjelp > Se etter oppdateringer
  3. Klikk på Oppdater til 2018.6-knappen.
  4. En dialogboks vises for å spørre hvor oppdateringsfilen skal lastes ned. Velg en ønsket plassering og klikk på OK.
  5. Lukk Revu.
  6. I Windows filutforsker, gå til den valgte plasseringen og dobbeltklikk på oppdateringsfilen.
  7. Følg instruksjonene for å installere oppdateringen.

Kan jeg laste ned oppdateringsfilen direkte?

Én enkelt oppdateringsfil brukes for Revu Standard, CAD og eXtreme, i tillegg til 64-biters og 32-biters versjoner av Windows. Klikk på knappen nedenfor for å laste ned oppdateringen:Oppdatering 2018.6

Hvordan installerer jeg Revu første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, kan du laste ned fullstendig installasjon av Revu 2018. Hvis du bruker Revu på flere datamaskiner, kan du se siden for foretaksinstallasjon hvis du ønsker mer informasjon og flere lenker til oppdateringene for foretak.
Revu 2017 og eldre

Sammendrag

Forbedringer i prosessen for å oppdatere Revu

Relevante produkter

Bluebeam Revu Windows 2017
Prosessen for å oppdatere Revu er endret. Les denne artikkelen grundig for å sikre at du laster ned den riktige installasjonsfilen.

Hvordan oppdaterer jeg Revu?

Revu 2017 forenkler oppdateringsprosessen ved å bruke en mye mindre fil i stedet for fullversjonen av installasjonsfilen. Oppdateringen er 92 % mindre enn fullversjonen av installasjonsfilen, noe som betydelig reduserer tiden som kreves for å oppdatere programvaren.Tilpassede innstillinger, stempler, profiler og verktøysett forblir når du oppdaterer Revu. Når den nye versjonen av Revu installeres, kopieres innstillingene og filene dine automatisk til de passende stedene.Den raskeste og enkleste måten å laste ned riktig fil på, er å klikke på Hjelp > Produktoppdateringer product-updates-32x32 i Revu. Her vises hva du har installert, og det vises en kobling til filen du trenger å laste ned.
For å unngå installasjonskonflikter må du forsikre deg om at du har lagret alt arbeidet ditt og lukket alle åpne applikasjoner. Det kan hende at Windows må starte på nytt når oppdateringen er fullført.
  1. Åpne Revu.
  2. Klikk på Hjelp > Produktoppdateringer product-updates-32x32.
  3. Klikk på oppdater-knappen.
  4. Klikk på Lagre og velg et passende sted å lagre oppdateringen.
  5. Lukk Revu når nedlastingen er fullført.
  6. Åpne Windows Explorer og gå til stedet der du lagret oppdateringsfilen, og åpne filen.
  7. Følg instruksjonene for å installere oppdateringen.

Hvordan installerer jeg Revu første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, kan du laste ned fullstendig installasjon av Revu 2017.

Kan jeg fortsatt laste ned filen direkte?

Ja, du har fortsatt muligheten til å laste ned filene direkte, men vi oppfordrer deg til å oppdatere ved hjelp av Produktoppdateringer product-updates-32x32 i Revu for å sikre at du får riktig fil. Hva du trenger, avhenger av Revu-versjonen som er installert.
  • Du kan installere oppdateringen hvis du har Revu 2017.x.
  • Hvis du har Revu 2016.1 eller tidligere, trenger du den fullstendige installasjonen.
Én enkelt oppdateringsfil brukes for Revu Standard, CAD og eXtreme, i tillegg til 64-biters og 32-biters versjoner av Windows. Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned oppdateringen:

Oppdatering av Revu 2017.x

Oppdateringen kan bare bli installert på Revu 2017.x. Hvis du skal oppgradere fra tidligere versjoner, må du installere fullversjonen.

Fullstendig installasjon av Revu 2017

Hvis du har Revu 2016 eller eldre, eller du vil installere på nytt, klikker du på en av knappene nedenfor for å laste ned installasjonsfilen for Revu-programvaren som står oppført på lisenssertifikatet.

Revu Standard

Revu CAD

Revu eXtreme

Hvis du oppdaterer Bluebeam Vu, kan du laste ned den filen for fullstendig installasjon fra siden Nedlastinger og oppdateringer .

Foretaksinstallasjon

Hvis du bruker Revu på flere datamaskiner, kan du se siden for foretaksinstallasjon hvis du ønsker mer informasjon og flere lenker til oppdateringene for foretak.