Oppgrader til Revu 21 eller Revu 20

• Revu 21
  • Revu 20

Om oppgraderinger

En oppgradering beskriver overgangen fra én stor versjon av Revu til en ny, stor versjon av Revu. En oppgradering er for eksempel når man skifter fra Revu 2019 til Revu 20. Oppgraderinger for Revu 20 og eldre må kjøpes – men dette gjelder ikke brukere som har aktivt vedlikehold.

Revu 2019 og eldre nærmer seg nå livssyklusslutt (EOL). Ta en titt på Vanlige spørsmål om livssyklusslutt for mer informasjon.

Forskjellen mellom oppgraderinger og oppdateringer

En oppgradering er ikke det samme som en oppdatering. En oppdatering er en retting av en programvare som leverer feilretting og andre små forbedringer. Et eksempel på en oppdatering er når man går fra Revu 20 til Revu 20.1. Oppdateringer er gratis og inkludert i lisensen og abonnementet ditt. Du kan installere oppdateringer i Revu ved å velge Hjelp > Se etter oppdateringer.

Oppgradere til Revu 21

Bluebeam har flyttet Revu fra en lisens- og vedlikeholdsbasert modell til en abonnementsmodell. Se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement for mer informasjon.
Hvis lisensen din har aktivt Vedlikehold

Hvis du har aktivt vedlikehold og ønsker å oppgradere til Revu 21, kan du oppgradere via Bluebeams nettbutikk [EN].  Gå til siden Oppgrader til abonnement [EN] for å få detaljerte trinn om hvordan du oppgraderer.

Hvis lisensen din ikke har Vedlikehold
Hvis du ikke har aktivt vedlikehold, kan du kjøpe et abonnement via Bluebeams nettbutikk [EN] eller via en forhandler.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du flytter hele organisasjonen over til et abonnement, kan du se vår Veiledning for implementering av Bluebeam-abonnementer.

Installere Revu 21

Du kan installere Revu 21 på den stasjonære datamaskinen din når du har oppgradert til denne versjonen. Du trenger ikke registrere en navngitt brukerlisens med et serienummer og en produktnøkkel hvis du har et abonnement. Lisensen din godkjennes når du logger på med Bluebeam ID (BBID).

Gå til installasjonsveiledningen for Revu 21 for mer informasjon. Hvis du er IT-administrator og vil distribuere Revu 21 i organisasjonen din, kan du se våre Revu 21 ressurser for IT-administratorer.

Oppgradere til Revu 20

Du mottar et nytt serienummer og en produktnøkkel når du oppgraderer til Revu 20. Du kan så laste ned, installere og registrere Revu 20-lisensen din.

Hvordan du kan oppgradere Revu 20-lisensen din er avhengig av hvorvidt du har aktivt vedlikehold, eller om du har en Open License.

Bare kontoeiere eller lisensadministratorer kan oppgradere en Revu-lisens.

Velg fanen som gjelder for deg for mer informasjon.

Hvis lisensen din har aktivt Vedlikehold

Hvis lisensen din har aktivt vedlikehold, kan du oppgradere til Revu 20 gratis. For å oppgradere, må lisenseieren enten:

Sørg for å ha det gjeldende serienummeret og produktnøkkelen din tilgjengelig. Vet du ikke hvor du finner dem?

Hvis lisensen din ikke har Vedlikehold

Revu 20 kan ikke lenger oppgraderes av abonnenter uten aktivt vedlikehold. Du må kjøpe en oppgradering til Revu 21. Gå til Bluebeams nettbutikk [EN] for å gjøre dette. Du må logge på med Bluebeam ID (BBID). Klikk her for å finne ut hvordan du oppretter denne.

Hvis du ikke har Vedlikehold og har kjøpt Revu 30 dager før en stor utgivelse, kan du kvalifisere for en gratis oppgradering.

Open-lisens

Som Open License-bruker kvalifiserer du for en gratis Revu 20-oppgradering. Du kan når som helst oppgradere Revu-lisensen din ved å hente et nytt serienummer og produktnøkkel fra Bluebeam Gateway.

Bare kontoadministratorer kan oppgradere en lisens.

Slik henter du den nye produktnøkkelen din:

1. Logg på Bluebeam Gateway.
  2. Velg kontoen din.
  3. Velg Administrer Revu-lisenser.
  4. Velg et serienummer for å se Detaljer-siden for denne lisensen.
  5. Kopier den nye produktnøkkelen fra Open Licenses-fanen.

Du kan nå registrere Revu 20. Du kan bruke samme serienummer som du har brukt tidligere, men du må angi den nye produktnøkkelen. For mer informasjon, se Brukerhåndboken for Bluebeam Gateway.

Installere og registrere Revu 20

Når du har oppgradert lisensen din, må du installere og registrere Revu 20. Du finner utdypende instruksjoner i installasjonsveiledningen for Revu 20 og eldre.

Sjekk inn alle prosjektfiler og last opp ventende øktmarkeringer før du installerer den oppgraderte versjonen av Revu. Se også gjennom kompatibilitetsdiagrammet for å forsikre deg om at Revu 20 vil kjøre med programmene dine.

Hvis du installerer Revu 20 på flere datamaskiner i organisasjonen din, må du se vår ressurser for IT-administratorer for Revu 20 og eldre.

Oppgraderinger på tvers

Når det gjelder Revu 20 og eldre, kan du også oppgradere mellom versjoner (f.eks. Revu Standard til Revu CAD eller eXtreme), dvs. en oppgradering på tvers. Se Slik bytter du Revu-versjon for mer informasjon.

Installasjon

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og eldre

Lisensiering og registrering

Komme i gang

Finn ut hvordan du oppgraderer lisensen din til den nyeste versjonen av skrivebordsløsningen vår, Revu 20 eller Revu 21.