Det viktigste du trenger for å jobbe hjemmefra

Du vet aldri når det kan bli nødvendig å jobbe eksternt eller utenfor kontoret. Kanskje et prosjekt stopper opp på grunn av været, du er på reise eller du bestemmer deg for å jobbe hjemmefra en dag. Her finner du et par nyttige tips om hva du bør tenke på når du jobber eksternt i Revu.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av innstillinger

Hvis du bruker Revu på en separat hjemme-PC, vil du sannsynligvis bruke de samme verktøyene og profilene du bruker på kontoret. Du kan gjøre dette ved å sikkerhetskopiere innstillingene dine før du gjenoppretter disse innstillingene på en ny datamaskin. Forsikre deg om at du lagrer sikkerhetskopifilen din på en bærbar enhet eller laster den opp til et sted der du har tilgang til den fra den nye datamaskinen din.

Stempler er ikke inkludert i Revu-innstillingenes sikkerhetskopifiler. Hvis du vil importere stemplene til en ny datamaskin, kan du se Sikkerhetskopiere og gjenopprette stemplene dine.

Nedlasting og installering av Revu på en ny datamaskin

Det kan hende at du må laste ned og installere Revu hvis du bruker en annen datamaskin utenfor kontoret. Revu 2019 bruker det samme installasjonsprogrammet på tvers av versjoner. For Revu 2018 og eldre må du laste ned versjonen for serienummeret og produktnøkkelen din. Hvis lisensen din for eksempel er tilordnet Revu 2018 Standard, kan du ikke bruke samme lisensinformasjon for Revu 2018 eXtreme. Du finner serienummeret og produktnøkkelen din i lisenssertifikatet som ble sendt til deg av registration@bluebeamops.com.Hvis du ikke har tilgang til lisensinformasjon for din kopi av Revu, kan du laste ned en personlig gratis 30-dagers prøveversjon fra nettstedet vårt. Da får du full tilgang til alle funksjoner i Revu i 30 dager. Du kan fremdeles importere alle verktøysettene og profilene dine (som beskrevet over) slik at du kan fortsette å arbeide som normalt i prøveperioden.

Når den 30-dagers prøveperioden utløper, går Revu i visningsmodus.

Registrering av en ny datamaskin

Hvis du er lisenseier og har tilgang til serienummeret og produktnøkkelen din, kan du avregistrere kontordatamaskinen din før du bruker en annen datamaskin utenfor kontoret. Da sikrer du at du har nok tilgjengelige lisenser under lisensen din. Se Overføring av lisensen din til en ny datamaskin for informasjon om hvordan du gjør det.

Studio-prosjekter og -økter

Studio lar deg fortsette å jobbe med prosjektene dine utenfor kontoret, selv når du er frakoblet. Siden prosjekter lagres i skyen, har du tilgang til dem fra alle datamaskiner som har installert Revu. Du kan også fortsette samarbeidet med prosjektteamene dine i sanntid med Studio-økter. For å finne ut mer, se Studio-økter og Vanlige spørsmål om Studio.