Revu-distribusjonspakker

Denne siden er for IT-administratorer som distribuerer Revu til flere datamaskiner. Hvis du vil installere Revu på en enkelt datamaskin, kan du sjekke nedlastingssenteret vårt.

Kom i gang

Les veiledningen vår for instruksjoner om hvordan du distribuerer Revu i hele organisasjonen. For eksisterende kunder må du merke deg at distribusjonsprosessen til Revu 20 er endret.

Les Revu Deployment Guide

Etter å ha distribuert programvaren din, anbefaler vi å lese vår Revu administrasjonsveiledning for informasjon om hvordan du administrerer Revu-lisensene dine regelmessig.

Deployment Files (MSI) for Revu 20

Ta kontroll over distribusjonen på tvers av organisasjonen din med vårt nye bedriftsklare konfigurasjonsverktøy. Parametere kan også sendes på kommandolinjen eller konfigureres gjennom en MSI-redigerer, for eksempel InstEd. Installasjonene kan utføres ved hjelp av ulike metoder, f.eks. Group Policy eller Windows SMS.

Disse pakkene inkluderer alle tre Revu-utgavene, Standard, CAD og eXtreme. Du må følge trinnene som er beskrevet i Revu Deployment Guide for å velge utgave og registrere installasjonene.

Last ned 64-bit MSI    Last ned 32-bit MSI

Ser du etter en eldre versjon?