Revu 20 & Below IT Admin Resources

Ressurser for IT-administratorer for Revu 20 og eldre

Gå til følgende veiledninger for å distribuere og administrere Revu 20 og eldre for flere enheter i organisasjonen din.

Jeg vil distribuere Revu 20 og eldre på tvers av bedriften min.

Distribusjonsveiledning for Revu 20 [Engelsk]

Last ned distribusjonspakkene og finn ut hvordan du distribuerer Revu 20 for brukerne dine. Velg fra følgende alternativer for å distribuere eldre versjoner av Revu:

Revu 20 i et Citrix-miljø [Engelsk]

Denne veiledningen inneholder informasjonen du trenger for Citrix-baserte virtuelle miljøer. For eldre versjoner, gå til:

Konsolider flere lisenser i en ny lisens [Engelsk]

Finn ut hvordan du konsoliderer flere permanente lisenser i en ny permanent lisens (Perpetual-lisens), bedriftslisens (Enterprise-lisens) eller åpen lisens (Open-lisens).

Jeg vil administrere programvaren min etter distribusjon.

Administrasjonsveiledning for Revu 20

Revus administrasjonsveiledning er veiledningen du kan bruke til å administrere Revu-installasjoner i hverdagen. Den hjelper deg med endringer du må gjøre i Revu-installasjonene dine etter distribusjon. Velg fra følgende alternativer for å administrere eldre versjoner av Revu:

Brukerhåndbok for Bluebeam Gateway

Finn ut hvordan du administrerer og rapporterer om organisasjonens lisenser i administrasjonsportalen vår for Revu 20 og eldre, Bluebeam Gateway.

I ressursene for IT-administratorer for Revu 20 og eldre finner du alt du trenger for å distribuere og administrere Revu på tvers av flere enheter.