IT Admin Handbook

Håndbok for IT-administratorer

Håndboken for IT-administratorer inneholder alt du trenger for å distribuere og administrere Revu på tvers av flere enheter

Jeg vil distribuere Revu på tvers av organisasjonen min

Distribusjonsveiledning [Engelsk]

Last ned distribusjonspakkene og finn ut hvordan du distribuerer Revu på tvers av organisasjonen din.

Slik distribuerer du til et Citrix-miljø [Engelsk]

Denne veiledningen inneholder informasjonen du trenger for Citrix-baserte virtuelle miljøer

Konsolider flere lisenser i en ny lisens [Engelsk]

Finn ut hvordan du konsoliderer flere permanente lisenser i en ny permanent lisens (Perpetual-lisens), bedriftslisens (Enterprise-lisens) eller åpen lisens (Open-lisens).

Jeg har allerede distribuert programvaren min og administrere den

Administrasjonsveiledning

Revus administrasjonsveiledning er veiledningen du kan bruke til å administrere Revu-installasjoner i hverdagen. Den hjelper deg med endringer du må gjøre i Revu-installasjonene dine etter at de er distribuert.

Gateway-veiledning

Finn ut hvordan du administrerer og rapporterer om organisasjonens lisenser i portalen vår for administratorer, Bluebeam Gateway.

Håndboken for IT-administratorer inneholder alt du trenger for å distribuere og administrere Revu på tvers av flere enheter.