Revu 21 IT Admin Resources

Revu 21 – ressurser for IT-administratorer

Ser du etter mer informasjon om distribusjon av den nyeste versjonen av Revu? Se følgende veiledninger for å finne ut hvordan du implementerer og administrerer navngitte brukerlisenser og abonnementer for alt-i-ett-tilgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud.

Jeg trenger ressurser for trinnet før distribusjon før jeg bytter til et abonnement.

Implementeringsveiledning

Finn ut hva du må vite før du distribuerer abonnementer og navngitte brukerlisenser for Bluebeam.

Jeg vil distribuere Bluebeam-programvare på tvers av organisasjonen min.

Distribusjonsveiledning for Revu 21

Last ned distribusjonspakkene og finn ut hvordan du distribuerer den nyeste versjonen av Revu på tvers av organisasjonen din.

Jeg vil administrere Bluebeam-programvare etter distribusjon.

Administrasjonsveiledning for Revu 21

Revus administrasjonsveiledning er veiledningen du kan bruke til å administrere Revu 21-installasjoner i hverdagen. Den hjelper deg med endringer du må gjøre i Revu-installasjonene dine etter distribusjon.

Veiledning for administrasjon av Bluebeam-abonnementer

Finn ut hvordan du administrerer organisasjonens abonnementer og brukere i vårt nye system for administrasjon av lisenser.

Finn alt du trenger for å distribuere og administrere Bluebeam Revu-abonnementer for brukerne dine med Revu 21-ressursene for IT-administratorer.