Revus startsett

Velkommen!

Vi er her for å hjelpe deg med å komme i gang med Bluebeam Revu.

Først må du forsikre deg om at du har installert Revu på datamaskinen din. Se vår trinnvise installasjonsveiledning.

Oversikt

Når du har installert Revu, kan vi åpne programmet og ta en titt på grensesnittet.

Denne korte innføringsvideoen viser deg hvordan du navigerer i Revus verktøylinjer, paneler og hovedarbeidsområdet.

La oss åpne et PDF-dokument for å bruke disse verktøyene. Du kan åpne et dokument ved å gå til Fil > Åpne åpne mappe-ikon . Du kan også angi Revu som standardprogram for visning av PDF-dokumenter slik at du kan velge alle PDF-filer på datamaskinen din og automatisk åpne dem i Revu.

Tips: Når du har åpnet en fil, har du to muligheter for hvordan du bruker musehjulet: zoom og rulling. Hvis du holder Ctrl-tasten nede mens du ruller, kan du raskt skifte mellom de to. Du kan også konfigurere musehjulet etter eget ønske.

Legg til kommentarer og markeringer

Nå som du kjenner til det grunnleggende om grensesnittet, kan vi begynne å legge til markeringer som skyer, kommentarer og bildetekster i dokumentet ditt.

Her ser du en oversikt over de forskjellige markeringene du kan opprette i Revu.

Det finnes et par metoder som gjør det enklere å legge til og administrere markeringer.

• Legg til en sky i tegningen din ved å trykke på C på tastaturet ditt og klikke og dra rundt det spesifiserte området.
  • Dobbeltklikk på en markering og skriv inn kommentaren din i tekstboksen som vises. Du kan se gjennom kommentarene dine i Markeringslisten senere.
  • Markeringslisten markeringsliste-ikon (Alt+L) er stedet der du kan vise og samhandle med alle markeringene dine på en side. Høyreklikk på en markering i listen for å legge til et svar, en status med mer. Du kan også filtrere hver kolonne for å vise markeringer etter type, godkjenningsstatus eller forfatter.

Tips: Vil du bruke andre former, farger og stiler til å representere mennesker, problemer eller disipliner? Du kan tilpasse markeringene og stemplene dine slik at de fungerer med arbeidsflyten din. Du kan lagre dem i Tool Chest slik at de blir enklere å bruke senere tool chest-ikon (høyreklikk > Legg til i Tool Chest).

La oss begynne samarbeidet i Studio nå som vi vet hvordan vi legger til markeringer!

Samarbeide i skyen med Studio

Ble du invitert til en Studio-økt eller et -prosjekt?

Studio er samarbeidsfunksjonen vår som gjør det mulig for teamet ditt å gjennomgå, markere og oppdatere den samme filen samtidig (økter) eller administrere og dele dokumentene dine på nettet (prosjekter).

Finn ut hvordan du logger inn i Studio med Bluebeam ID (BBID) og blir med i en økt eller et prosjekt der du kan samarbeide med teamet ditt.

Utføre målinger

Må du utføre materialberegninger? Se denne videoen for å få en oversikt over hvordan målinger fungerer i Revu.

Finn ut hvordan du velger ønskede enheter, angir skala for dokumentet ditt og kalkulerer lengde og areal.

Du kan tilpasse målingene dine fra egenskaper-verktøylinjen eller utvide målinger-panelet linjal-ikon for å se ytterligere alternativer. Du kan også angi en separat skala på tegningen din med visningsporter. [på engelsk]

LÆR MER

Finn ut hvordan du måler former med kurver og bruker egendefinerte kolonner til mengdeuttak (kun for Revu eXtreme).

Lyst til å lære mer?

Opplæringskurs på nettet

Bluebeam University tilbyr kurs innen alt fra administrasjon av tegninger, feltproblemer og beregninger.

Registrer deg nå

Veiledningsartikler

Finn ut hvordan du bruker Revus funksjoner, navigerer i grensesnittet og mestrer vanlige arbeidsflyter.

Bla gjennom artikler

Veiledningshjelp [Engelsk]

Få detaljert dokumentasjon om Revus funksjoner og funksjonalitet.

Utforsk veiledningen