Det gick inte att logga in i Studio med BBID

Denna artikel gäller:

• Revu 20 eller tidigare

Problem

Du stöter på något av följande meddelanden när du försöker logga in på Studio:

Det gick inte att logga in.

Den här kombinationen av e-postadress och lösenord ser inte helt rätt ut.

Orsak

Dessa meddelanden kan visas av följande skäl:

• Du har angett ett felaktigt lösenord.
  • Du har försökt logga in utan att ha skapat ett BBID-konto.
  • Du har angett en felaktig e-postadress.

Lösning

Har du glömt lösenordet?

Om du redan har skapat ett BBID-konto bör du kontrollera att du anger rätt lösenord när du loggar in. Om du har glömt ditt lösenord och vill återställa det kan du läsa den här artikeln, eller följa anvisningarna nedan medan du försöker logga in:

1. Välj Behöver du hjälp med att logga in? längst ner på BBID-inloggningsskärmen.
  2. Välj Har du glömt lösenordet?
  3. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt BBID-konto och välj Skicka återställningsanvisningar.
    Skicka återställningsanvisningar
  4. Titta i din e-post efter anvisningarna för att återställa lösenordet, och försök sedan att logga in med ditt nya lösenord.

Om du inte hittar e-postmeddelandet i inkorgen bör du titta efter i skräppostmappen, och även kontrollera att do-not-reply@bluebeamops.com finns med på listan över godkända avsändare.

Är du inbjuden till ett Studio-projekt/en Studio-session och kan inte logga in?

Om du har blivit inbjuden till ett Studio-projekt/en Studio-session känner systemet igen e-postadressen från din e-postinbjudan. För att kunna gå med i projektet eller sessionen måste du dock först skapa ett BBID-konto för den aktuella e-postadressen.

Information om hur du skapar ett nytt konto finns i artikeln Så här skapar du ett nytt Bluebeam-ID (BBID).

Har du glömt e-postadressen för ditt BBID?

När du anger ditt Bluebeam-ID bör följande inloggningsskärm visas om du har använt rätt e-postadress:

Om du eller din lösenordshanterare fyller i fältet med en e-postadress som är felstavad eller ogiltig visas en annan inloggningsskärm:

Om du anger en felstavad eller felaktig e-postadress för BBID misslyckas ditt inloggningsförsök, och om du skickar en begäran om återställning av lösenord för samma e-postadress genereras inget e-postmeddelande av servern.

För att logga in ordentligt bör du kontrollera att du har stavat e-postadressen rätt och/eller leta efter den ursprungliga e-postbekräftelsen för ditt Studio-konto för att hitta rätt BBID.

Om du fortfarande inte kan komma ihåg vilken e-postadress som är kopplad till ditt BBID kan du kontakta Bluebeams tekniska support via e-post för hjälp.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Du stöter på följande meddelande när du försöker logga in: Det gick inte att logga in. Detta meddelande kan visas av följande skäl: Du har angett ett felaktigt lösenord. Du har försökt logga in utan att ha skapat ett BBID-konto.