Kompatibilitet och integreringar för Bluebeam Cloud

Denna artikel gäller:

• Bluebeam Cloud

Bluebeam Cloud går att komma åt genom vår webbapp eller med iOS-appen för mobil. För närvarande är Bluebeam Cloud bara tillgängligt att testa och köpa för kunder i USA.

iOS-appen

Programvara iOS 13.0 eller senare
Maskinvara
  • iPhone
  • iPad
  • iPod Touch

Webbappen

Enheter med Android eller Chrome OS stöds inte för närvarande.
Webbläsare
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge (Chromium-baserad)
  • Safari
Integreringar
  • Studio-projekt
  • SharePoint Online
  • Dropbox
  • Box
  • Google Drive
  • Egnyte

Om du vill veta mer om specifika produktintegreringar kan du besöka Bluebeam Marketplace. Därifrån kan du kontakta vårt integreringsteam eller våra partners för mer information om installation och aktivering.

Instruktioner

Bluebeam Cloud

Kompatibilitet

Komma igång

Se om din enhet eller webbläsare är kompatibel med Bluebeam Cloud.