Kompatibilitet och systemkrav för Revu 2019

• Revu 2019
Gå till andra versioner:

Kompatibilitet och systemkrav för Bluebeam® Revu® 2019

Operativsystem

• Windows® 10 (32-bitars och 64-bitars)
  • Windows 8.1 (32-bitars och 64-bitars)
Microsoft kommer att sluta stödja Windows 7 den 14 januari 2020. Vi kan inte tillhandahålla support för Revu-programvara som körs på versioner av Windows som inte stöds. Mer information finns i vår översikt över tekniska tjänster.

Microsoft® .NET Framework 4.7.1 installeras som en del av installationen om .NET 4.7.1 eller senare inte redan finns på arbetsstationen. Du kan läsa mer om .NET Framework här.

Virtuella miljöer

Bluebeam Revu är certifierat Citrix Ready® för XenApp® 6.5–7.6 och XenDesktop 7.14, 7.16, 7.17, 7.18 och 7.15 LTSR. För att följa bestämmelserna i vårt licensavtal för slutanvändare måste varje organisation köpa lika många klientlicenser som det finns Revu-användare i organisationen. Obs! I Citrix-miljöer stöds Windows Server® 2012 R2 och senare.

plugin

Varje version av Bluebeam Revu (Standard, CAD och eXtreme®) innehåller olika plugin-program som gör att du kan skapa PDF-filer med bara ett klick.

Microsoft Office®

Standard CAD eXtreme Microsoft Office 2010–2019 (Word®, Excel® och PowerPoint®) och Office 365® (lokalt installerat). Tidigare versioner av Office- och Office 365-onlineappar stöds genom Bluebeam PDF-skrivaren. Microsoft Outlook® 2010–2019

SharePoint®

Standard CAD eXtreme SharePoint® Server 2010–2016, SharePoint Foundation 2010–2013 * Konfigureringskomponent på serversidan för integrering med Internet Explorer är ett tillval. Den här komponenten kräver Internet Explorer 11.

ProjectWise®

Standard CAD eXtreme ProjectWise CONNECT Edition v10.

AutoCAD®

CAD eXtreme AutoCAD 2017–2021 (även kompatibelt med Autodesk®-produkter byggda på AutoCAD-plattform, däribland Architecture, Civil, Mechanical osv.). * Bluebeam fungerar bara med AutoCAD som körs med Windows-versioner med Autodesk-stöd.

AutoCAD (skapande av 3D-PDF:er)

CAD eXtreme AutoCAD 2017–2021

AutoCAD LT®

Standard CAD eXtreme AutoCAD LT 2017–2021 AutoCAD LT stöds av Bluebeam PDF-skrivaren. Ett verktygsfält med två knappar läggs till i AutoCAD LT, som använder Bluebeam PDF-skrivaren för att skapa PDF-filer.

Revit®

CAD eXtreme Revit 2017–2021

Revit (skapa 3D PDF-filer)

CAD eXtreme Revit 2017–2021

CAD eXtreme Navisworks Manage 2017–2020, Navisworks Simulate 2017–2021

SketchUp® Pro (skapa 3D PDF-filer)

CAD eXtreme SketchUp Pro 2017–2020

SolidWorks®

CAD eXtreme SolidWorks 2017–2020

Andra program

Standard CAD eXtreme Bluebeam PDF-skrivaren fungerar med alla CAD- och Windows-program, som AutoCAD LT, Revit LT, äldre versioner av Revit, Autodesk Inventor och MicroStation.

Bluebeam PDF-skrivaren har inte stöd för virtualisering, namnbyte eller utskriftsservrar.

Funktioner för PDF/A

Bluebeam Revu har stöd för skapande av filer som uppfyller reglerna för PDF/A-1b i enlighet med ISO®-standarder.

Maskinvara

Nedanstående krav gäller både stationära Windows-datorer och Windows-surfplattor.

Minimikrav

Visa
1024 x 768 En bildskärmsdrivrutin med stöd för OpenGL® 3.0 eller senare krävs för att visa 360-gradersfoton.
Processor
Stationära och bärbara datorer: 1 GHz-processor eller motsvarande (rekommenderas, se nedan)
Surfplattor: Intel® i3-processor eller motsvarande
RAM-minne
4 GB (32-bitars Windows)
8 GB (64-bitars Windows)
Hårddisk
Minst 5 GB tillgängligt utrymme kan krävas
Använda Revu med typiska Office-dokument
Om du använder Revu för vanliga Office-program kan en dator i mellanklassen som uppfyller ovanstående krav användas.
Använda Revu med stora uppsättningar tekniska dokument
Om du jobbar med stora uppsättningar ritningar (som under anbudsprocesser inför byggprojekt) där varje PDF kan innehålla hundratals ritningar i stora format, rekommenderar vi en dator med tillräckliga minnes- och processorresurser. En rekommenderad maskinvarukonfiguration skulle vara Windows för 64 bitar med en Intel i5-processor med två kärnor eller bättre samt minst 8 GB RAM-minne. Revu fungerar i system med lägre specifikationer, men en dator med de här specifikationerna ger optimala prestanda.
Använda Revu för OCR
Du bör ha 64-bitars Windows om du vill använda OCR-funktionen i Revu eXtreme.

Kompatibilitet