SharePoint-integration på serversidan av Revu

• Alla versioner av Revu

Relevanta produkter

SharePoint
Internet Explorer

Aktivera SharePoint-integrationen genom Internet Explorer

Bluebeam Revu kan integreras med webbläsaren Internet Explorer så att alternativet Redigera visas i rullgardinsmenyn för SharePoint. Det här gör det enklare att göra ändringar på din lokalt värdbaserade SharePoint-server.

Den här integrationen stöds endast på SharePoint 2007, 2010 och 2013.

Det här är en global ändring, vilket betyder att den inte kan göras plats-till-plats.
  1. Ladda ner filen icpdf.gif icpdf.gif (högerklicka > Spara länk som) och lägg sedan till den i rätt mapp för den SharePoint-version som du använder:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\IMAGES
  2. Gå till nuvarande sökväg för den SharePoint-version du använder:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
  3. Lägg till (eller ersätt) följande rad i filen DOCICON.XML:

<Mapping Key="pdf" Value="icpdf.gif" EditText="Bluebeam Revu" OpenControl="Revu.Launcher" />

4. Spara ändringen i DOCICON.XML och starta sedan om IIS. Tjänsten måste startas om för att ändringen ska bli synlig för SharePoint-användarna.

Komma åt SharePoint utan Internet Explorer-integrationen

Du kan också checka in, checka ut och visa filer från ett SharePoint-dokumentbibliotek direkt i Revu utan Internet Explorer-integrationen. Gör så här för att aktivera direktintegrationen inuti Revu:

Revu 21 och tidigare:

1. Öppna Revu och klicka på Revu > Inställningar eller tryck på Ctrl+K.
  2. Klicka på Gränssnitt > File Access.

Revu 10 till Revu 2017.0.40:

Observera att Microsoft inte längre stöder Windows 2000, XP eller Vista. Om ditt operativsystem inte stöds av Microsoft kan Bluebeam inte heller stödja din Revu-installation.
  1. Öppna Revu och klicka på Inställningar revu-settings-32x32 > Inställningar egenskaper eller tryck på Ctrl+K.
  2. Klicka på File Access i listan till vänster.

Revu 8 och 9:

1. Öppna Revu och klicka på Redigera > Inställningar eller tryck på Ctrl+K.
  2. Klicka på File Access i listan till vänster.

Här kan du lägga till inloggningsuppgifter för SharePoint. För att konfigurera en inloggning klickar du på Lägg till, väljer SharePoint i listrutan och skriver in ditt inloggningsnamn och lösenord. Revu kan också lagra inloggningsuppgifter så att du slipper bli frågad om dem i framtiden.

Bluebeam® Revu® kan integreras med webbläsaren Internet Explorer så att alternativet Redigera visas i rullgardinsmenyn för SharePoint®. Det här gör det enklare att göra ändringar på din lokalt värdbaserade SharePoint-server.

Revu 2019

Integrationer och plugin-program