Skräddarsy Revu – arbetsytan och menyraden

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

I den här delen av vår serie med vanliga frågor, Skräddarsy Bluebeam Revu, tar vi en titt på arbetsytan och menyraden.

Arbetsytan

Arbetsytan utgörs av den centrala ytan i Revus gränssnitt där filen visas. När ingen fil är öppen i Revu visas en ljusgrå yta i arbetsytan. Tillsammans med Navigeringsfält och Statusfält har arbetsytan ett antal effektiva funktioner för att visa och redigera PDF-filer. Du kan ändra hur filerna visas med MultiView, MultiView Extended och Presentationsvyn. MultiView delar upp arbetsytan horisontellt eller vertikalt, medan MultiView Extended skapar en separat arbetsyta för varje fil. I presentationsläget (Ctrl+Enter) visas en flersidig PDF-fil utan att gränssnittet i Revu används, på liknande sätt som ett bildspel. Du kan gå framåt och bakåt mellan sidorna med uppåt- och nedåtpilarna på tangentbordet eller vänster- och högerknapparna på musen (vänsterklicka för att gå framåt, högerklicka för att gå bakåt). Detta skiljer sig från Helskärmsläget (F11) som visar en bild av PDF-filen istället för det faktiska dokumentet.

Menyraden

Menyraden finns högst upp i gränssnittet. Från vänster till höger finns följande menyer: Revu Arkiv Redigera Visa Dokument Batch Verktyg Fönster Hjälp När du klickar på något av namnen visas en listruta. Här är en kort översikt över vad som finns i varje grupp: Revu: Ändra inställningar, anpassa tangentbordsgenvägar, ändra din profil, växla mellan markerings- och visningsläge, läs mer om arbetsflöden i Revu, öppna Bluebeam Kontrollpanel med mera. Arkiv: Öppna och skapa PDF-filer. Redigera: Använd funktionerna Ångra och Gör om, Urklipp, markörtyper och markeringar för textgranskning. Visa: Ändra hur PDF-filer visas och används. Dokument: Redigera sidformat, jämför dokument, OCR (endast i eXtreme) och andra relaterade alternativ. Batch: Använd alternativ från Dokumentmenyn på flera filer samtidigt eller skapa en sammanfattning över alla markeringar i ett dokument. Verktyg: Få åtkomst till alla markeringar, mätverktyg, verktygsfält och stämplar. Fönster: Ändra hur dokument presenteras i Revus gränssnitt. Öppna alla paneler och öppna Revu WebTab. Hjälp: I Hjälp finns ett antal alternativ om problem uppstår.

• Om du vill lära dig mer om funktionerna i Revu klickar du på Revu Hjälp för att få tillgång till mer information om funktioner och annat.
  • Om ett allvarligt problem har uppstått som du inte kan lösa klickar du på Teknisk support för att få hjälp direkt från Bluebeam. Det här öppnar ett utkast i ditt standardprogram för e-post med din loggfil från Revu tillagd som en bifogad fil. Vår tekniska support använder dina loggfiler och din detaljerade beskrivning av problemet för att lösa problemet så fort som möjligt.
  • Om du har problem med att registrera Revu eller om ett annat licensproblem uppstår klickar du på Licensiering och registrering. Se till att inkludera dina loggfiler och en detaljerad beskrivning av problemet i e-postmeddelandet.
  • Klicka på Produktuppdateringar för att säkerställa att du använder den senaste versionen av Revu.

Mer information

Den här artikeln ingår i serien Skräddarsy Bluebeam Revu:

Inledning Allmänna inställningar
Paneler Huvudsaklig arbetsyta och menyrad
Fälten Navigation och Status Verktygsfält
Se även:
  • Navigera i gränssnittet – lär dig hur du tar dig fram i gränssnittet för Revu.
  • Videoguider – bläddra bland våra djupgående handledningsvideor om funktioner och arbetsflöden i Revu.
  • Revu Hjälp – fullständig dokumentation av alla funktioner i Revu.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Instruktioner

Lär dig hur du anpassar gränssnittet för att visa och arrangera dina favoritpaneler.