Dokumentflikar försvinner automatiskt

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Dokumentfliken längst upp i varje öppen PDF-fil försvinner hela tiden, vilket gör det svårt att se filnamnet eller stänga dokumentet.

Lösning

Så här stänger du av inställningen Dölj flikar automatiskt:

1. I menyraden går du till Fönster och avmarkerar Dölj flikar automatiskt.

Från och med nu förblir dokumentflikarna synliga.

Felsökning

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Inställningar

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Problem

Dokumentfliken längst upp i varje öppen PDF-fil försvinner hela tiden, vilket gör det svårt att se filnamnet eller stänga dokumentet.

Lösning

Inaktivera funktionen Dölj flikar automatiskt genom att följa stegen nedan:

1. Gå till Visa > Gränssnitt i kommandofältet i Revu.
  2. Du ser en markering till vänster om Dölj flikar automatiskt. Klicka på bockmarkeringen för att inaktivera funktionen.

Från och med nu förblir alla dokumentflikar synliga.

Om du vill veta mer om hur du använder Revu kan du ta en titt på videoguiderna, vanliga frågor och Revu-handboken, som finns på vår supportsida.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Inställningar

Dokumentfliken längst upp i varje öppen PDF-fil försvinner hela tiden, vilket gör det svårt att se filnamnet eller stänga dokumentet.