Fel: Minst en ogiltig Studio-URL har identifierats och tagits bort

Gäller för:

• Revu 21 och tidigare

Problem

Följande fel visas i Revu: Fel: Minst en ogiltig Studio URL har upptäckts och tagits bort.

Lösning

Den lista över tillåtna URL:er som din IT-avdelning har skapat innehåller minst ett felaktigt eller ogiltigt namn. Meddela din IT-avdelning för att lösa problemet.

Studio Enterprise-användare: följ de här stegen för att implementera en lista över tillåtna Studio-servrar på din plats.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu för Mac 1

Revu för Mac 2

Felmeddelande

Lär dig hur du löser följande fel i Revu: Fel: Minst en ogiltig Studio-URL har identifierats och tagits bort.