Fel: OCR-modul misslyckades – Kunde inte ersätta dokumentsidor

Gäller för:

• Revu 20 eller tidigare
  • Problem

När du försöker köra OCR visar Revu OCR-modulens dialogruta och rapporterar följande fel:

• OCR-modul misslyckades
    • Kunde inte ersätta dokumentsidor.

Orsak

Dessa fel inträffar när något av följande gäller:

• PDF-filen är för stor eller har för många sidor.
    • Windows-användarnamnet innehåller specialtecken (t.ex. @ # * _ ^ & +).

Lösning 1: PDF-filen är för stor eller har för många sidor

1. Välj Dokument > OCR.
    2. I OCR-dialogrutan väljer du Sidstyckestorlek och anger fältvärdet 1.
    3. Klicka på Spara för att köra OCR.

Lösning 2: Windows-användarnamnet innehåller specialtecken

Avgör om Windows-användarnamnet innehåller ett specialtecken. Om så är fallet skapar du en ny profil som inte innehåller några specialtecken. Efter denna ändring kan OCR-modulen köras.