Fel: ”Oj! Något gick fel…” när du försöker skapa ett Studio-konto

Gäller för:

• Revu 21

Problem

Följande felmeddelande visas i dialogrutan när du försöker skapa ett nytt Studio-konto i Revu:

”Oj! Något gick fel. Försök igen. Kontakta osssupport.se@bluebeam.com om problemet kvarstår.”

”Oj! Något gick fel...” skapa Studio-konto

Orsak

Om du får det här meddelandet betyder det att det har uppstått problem med att konfigurera e-postadressen för ditt Bluebeam ID (BBID) i Studio-serverns backend.

Lösning

Kontakta Bluebeams tekniska support med den e-postadress som du använde för att skapa ett Studio-konto.

Revu 21

Felsökning

Få hjälp med att skapa ett Studio-konto när du stöter på felmeddelandet ”Oj! Något gick fel…”