Fel: Den här kombinationen ser tyvärr inte ut att stämma…

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in i Studio eller komma åt Bluebeam Gateway med ditt Bluebeam ID (BBID):

Den här kombinationen ser tyvärr inte ut att stämma. Kontrollera att din e-postadress, ditt lösenord och ditt val av region är korrekta.

Studio-felet Den här kombinationen ser tyvärr inte ut att stämma...

Möjliga orsaker

Det kan hända att du får se det här felmeddelandet av något av följande skäl:

• Du har angett fel BBID och/eller lösenord.
  • Du har inte skapat ditt BBID ännu.
  • Ditt kontos status är Precreated.
  • Ditt konto har inaktiverats.

Lösningar

• Kontrollera att du har angett rätt BBID. Om ditt BBID stämmer men du har glömt ditt lösenord hittar du information i den här artikeln om hur du återställer lösenordet för ditt BBID.
  • Om du fortfarande får det här felet efter att du har återställt ditt lösenord och/eller validerat ditt konto, bör du kontrollera att du har valt rätt serverregion.

• Om du inte har skapat ditt BBID ännu kan du läsa den här artikeln om hur du skapar ditt BBID.

Om inget av ovanstående löser problemet kan du kontaktasupport@bluebeam.com och begära att ditt konto återaktiveras.

Om ditt BBID-konto har inaktiverats på begäran av ditt företag måste Bluebeams tekniska support ha tillstånd från den behöriga instans som ursprungligen begärde inaktiveringen.