Fel: ”Vi kan inte logga in dig på grund av ett autentiseringsfel” | Bluebeam Subscription Management

Den här artikeln gäller:

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud

Problem

Du försöker logga in på portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer och får följande fel: Vi kan inte logga in dig på grund av ett autentiseringsfel.

Problem med att logga in i portalen för prenumerationshantering

Orsaker

Du får det här inloggningsfelet av en av följande anledningar:

• Du accepterade inte e-postinbjudan för att börja hantera din(a) Revu 21-prenumeration(er).
  • Du är inte organisationsadmin för ditt Bluebeam-konto.
  • Du har inte köpt en Bluebeam-prenumeration (Basics, Core eller Complete).
  • Du försöker logga in på en serverregion som inte innehåller ditt konto eller abonnemang.

Lösningar

Acceptera e-postinbjudan

Om du har köpt eller uppgraderat Revu 21 är du som standard Organisationsadmin för ditt Bluebeam-konto. För att börja hantera din prenumeration via portalen måste du först acceptera din e-postinbjudan. Mer information om hur du får tillgång till och konfigurerar ditt konto finns på Registrering för Bluebeam-prenumeration.

Om du inte har fått någon e-postinbjudan eller om din inbjudan har gått ut, kontakta Bluebeams tekniska support.

Begär behörighet som organisationsadmin

Om du kan logga in på Revu 21, Bluebeam Cloud och/eller Studio med ditt Bluebeam ID (BBID) har ditt konto konfigurerats med slutanvändarbehörigheter. Du måste dock ha behörigheter som organisationsadmin för att få tillgång till portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer. Kontakta organisationsadmin för ditt Bluebeam-konto (dvs. licensinnehavaren och/eller IT-avdelningen) för att begära åtkomst.

Mer information om hur du redigerar behörigheter för användare finns i guiden för hantering av Bluebeam-prenumerationer.

Köp en Revu 21-prenumeration

Om du inte har köpt eller uppgraderat till Revu 21 kommer du inte att kunna komma åt portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer – inte ens med ett befintligt BBID. Information om köpalternativ finns i Bluebeams webbutik. Se till att välja rätt plats/region i listrutorna högst upp på sidan.

Bluebeam webbshops-regioner

Välj den serverregion som är kopplad till ditt konto

Innan du loggar in på portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer måste du välja rätt serverregion för ditt konto.

Om du vill bekräfta ditt kontos serverregion letar du upp den e-postinbjudan och/eller det välkomstmeddelande som skickades till dig när du köpte eller uppgraderade till Revu 21. I de här meddelandena hittar du serverregionen för din(a) prenumerationsplan(er). Hittar du inte dina introduktionsmeddelanden? Kontakta oss för ytterligare hjälp.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Felsökning

Prenumerationshantering

När du försöker logga in på portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer får du ett felmeddelande. Vi berättar varför.