Meddelande: Skapa formulär, OCR och bortredigering har blivit inaktiverade

Gäller för:

• Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Efter att du har registrerat Revu visas ett meddelande där det står: Skapa formulär, OCR och bortredigering har blivit inaktiverade p.g.a. att eXtreme inte blev registrerat.

Orsak

I Revu används ett och samma installationsprogram för alla utgåvor: Standard, CAD och eXtreme. Skapa formulär, OCR och bortredigering är funktioner som endast är tillgängliga i Revu eXtreme. De är därför inaktiverade när ett serienummer för Revu Standard eller CAD registreras.

Ingen ytterligare åtgärd krävs – tryck på OK så kan du använda Revu som vanligt.

Felsökning

Revu 2019

Felmeddelande

När du registrerar Revu visas ett meddelande där det står: Skapa formulär, OCR och bortredigering har blivit inaktiverade p.g.a. att eXtreme inte blev registrerat.