Så här lägger du till kryssrutor i PDF-formulär

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

För Revu 20 eller tidigare måste du ha utgåvan eXtreme för att kunna skapa och redigera PDF-formulär.Om du använder Revu 21 kan du skapa och redigera formulär med någon av prenumerationsplanerna Basics, Core eller Complete.

I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till ett formulärfält i form av en kryssruta i ett nytt eller befintligt formulär. Se PDF-formulär för en översikt över panelerna Formulär och Egenskaper för formulärfält.

Lägg till en kryssruta i ett formulär

Så här lägger du till en kryssruta i ditt PDF-formulär:

1. Gå till Verktyg > Formulär > Kryssruta eller tryck på (Alt+Q) för att öppna panelen Formulär. Välj sedan Kryssruta i översta raden.
    Forms_Panel_Check_Box
  2. Klicka och dra till den plats där du vill placera kryssrutan i ditt formulär.
  3. Välj den nya kryssrutan, så att dess gula kontrollpunkter blir synliga.
  4. Högerklicka och välj Egenskaper. Panelen Egenskaper för formulärfält öppnas.
  5. Namnge det nya formulärfältet under Allmänt. Du kan också redigera fältets utseende och layout eller lägga till en funktion.
    Name_Form_Field
  6. När du är färdig med att anpassa det nya formulärfältet trycker du på Esc för att avmarkera kryssrutan.
    För att välja ett formulärfält igen måste du öppna panelen Formulär (Alt+Q) och välja det i listan.När du är färdig med att redigera formulärfält trycker du på Esc två gånger för att avsluta helt.
    Välj formulärfält
  7. För att skapa en etikett för den nya kryssrutan går du till Verktyg > Markering > Textruta. Klicka och dra sedan en textruta intill formulärfältet.
    Check_Box_Examples

Du kan också lägga till och redigera formulärfält i PDF-filer och stämplar med JavaScript. Se How to Create Interactive Stamps (Så här skapar du interaktiva stämplar) om du vill lära dig mer.

Instruktioner

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

PDF-formulär

I Revu kan du skapa och redigera PDF-formulär. Lär dig hur du lägger till kryssrutor som formulärfält.