Så här konverterar du DWG-filer för att öppnas i Revu

• Alla versioner av Revu

Konvertera DWG-filer till PDF

Den här artikeln beskriver inte hur man konverterar en PDF till en DWG-fil. Om du använder en Autodesk-produkt hittar du en handledning för denna funktion här.

Revu använder PDF som standardfilformat. Innan du öppnar DWG-filer i Revu måste du konvertera dem till PDF.

Om du har CAD-program installerade på datorn och använder Revu CAD/eXtreme kan du skapa en PDF genom Bluebeam-pluginprogrammet och på så sätt öppna önskade filer i Revu.

Om du inte har något CAD-program installerat på datorn börjar du med att ladda ner det kostnadsfria DWG-visningsprogrammet DWG Trueview från Autodesks webbplats. Gör så här efter installationen:

1. Öppna önskad DWG-fil i DWG Trueview.
  2. Klicka på Print (Skriv ut). Dialogrutan för utskrift öppnas.
  3. Under området för skrivare/plotter klickar du i rutan Name (Namn) och väljer Bluebeam PDF
  4. Klicka på OK. Dialogrutan Save as (Spara som) visas.
  5. Placera filen på önskad plats och klicka på Save (Spara).

Din DWG-fil är nu konverterad till PDF-format och kan öppnas i Revu.

Revu 2019

Dokumentbearbetning

Lär dig hur du konverterar DWG-filer för användning i Revu.