Så här konverterar du DWG-filer till PDF

• Revu 21 och tidigare

Så här konverterar du DWG-filer till PDF

Den här artikeln beskriver inte hur man konverterar en PDF till en DWG-fil. Om du använder en Autodesk-produkt hittar du en handledning för denna funktion här.

Revu använder PDF som standardfilformat. Du måste konvertera dina DWG-filer till PDF innan du kan öppna dem i Revu.

Har du CAD-programvara och en prenumerationsplan för Revu 21 Core/Complete eller eneXtreme CAD/edition-licens för Revu 20 och tidigare? Då kan du skapa en PDF-fil via Bluebeams pluginprogram för att öppna dina filer i Revu.

Om du inte har CAD-programvara och eller en Core/Complete-plan eller eneXtreme CAD/edition-licens kan du fortfarande skriva ut till PDF utan Bluebeam-plugin. Ladda ner DWG Trueview från Autodesks webbplats och gör sedan så här:

1. Öppna önskad DWG-fil i DWG Trueview.
  2. Välj Plot.
  3. Under skrivare/plotter väljer du rullgardinsmenyn Namn och klickar på Bluebeam PDF
  4. Välj OK
  5. Placera filen på önskad plats och välj Spara.

Din DWG-fil konverteras nu till PDF, som du kan öppna i Revu.

Revu 21

Dokumentbearbetning

Lär dig hur du konverterar DWG-filer för användning i Revu.