Så här skapar du ett nytt Bluebeam-ID (BBID)

• Revu 20
Gå till andra versioner:

Ditt Bluebeam-ID (BBID) är de inloggningsuppgifter du använder för att logga in på Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (om du är Gateway-administratör) och Bluebeam Drawings. Om du inte redan har ett BBID blir du ombedd att skapa ett när du försöker komma åt någon av dessa tjänster. När du har skapat ett BBID kan du logga in på alla Bluebeam-tjänster med samma e-postadress och lösenord.

Skapa ett Bluebeam ID

Skapa ett Bluebeam ID (BBID):

1. Öppna Studio-panelen (Alt+C).
  2. Välj flaggikonen och sedan önskad Studio-serverregion. Om önskad region är Studio US väljer du bara Logga in.
  3. Välj fliken Skapa konto i inloggningsrutan för Studio.
  4. Ange följande information:
    • Ditt för- och efternamn.
    • Ett visningsnamn som kopplas till alla redigeringar och markeringar du gör medan du arbetar i Studio.
    • Den e-postadress du vill använda som användarnamn för Bluebeam Studio. Inbjudningar till Studio-sessioner och Studio-projekt, liksom aviseringar och varningar, skickas till denna adress.
    • Det lösenord du vill använda för ditt BBID. Lösenordet måste bestå av 8 till 32 tecken och innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken (!@#$ osv.).

5. Välj Skapa konto.
  6. Du får e-postmeddelandet ”Välkommen till Bluebeam Studio” med en länk som du använder för att validera ditt nya BBID. Om kontot inte valideras inom sju (7) dagar inaktiveras det.
    Valideringslänken gäller bara i 24 timmar. Om du klickar på en utgången valideringslänk får Bluebeam ett meddelande om att skicka dig en ny länk. Om e-postmeddelandet inte kommer fram ber vi dig kontrollera skräppostmappen samt att se till att do-not-reply@bluebeamops.com finns på listan över godkända avsändare.

Mer information

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2019 och 2018
Skapa ett Bluebeam ID (BBID):

1. Öppna Studio-panelen (Alt+C).
    Som standard skapas nya konton i Studio-serverregionen USA. I Revu 2019 kan du skapa ett konto för en annan Studio-serverregion genom att välja flaggikonen bredvid Logga in och lägga till din serverregion.
  2. Klicka på listrutan Studio och sedan på Logga in .
  3. Välj Skapa konto i inloggningsrutan för Studio.
  4. Ange följande information:
    • Ditt för- och efternamn.
    • Ett visningsnamn som kopplas till alla redigeringar och markeringar du gör medan du arbetar i Studio.
    • Den e-postadress du vill använda som användarnamn för Bluebeam Studio. Inbjudningar till Studio-sessioner och Studio-projekt, liksom aviseringar och varningar, skickas till denna adress.
    • Det lösenord du vill använda för ditt BBID. Lösenordet måste bestå av 8 till 32 tecken och innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken (!@#$ osv.).

5. Välj Skapa konto.

Du får e-postmeddelandet ”Välkommen till Bluebeam Studio” med en länk som du använder för att validera ditt nya BBID. Om kontot inte valideras inom sju (7) dagar inaktiveras det.

Valideringslänken gäller bara i 24 timmar. Om du klickar på en utgången valideringslänk får Bluebeam ett meddelande om att skicka dig en ny länk. Om e-postmeddelandet inte kommer fram ber vi dig kontrollera skräppostmappen samt att se till att do-not-reply@bluebeamops.com finns på listan över godkända avsändare.

Mer information

Bluebeam har introducerat en ny SharePoint-integration som gör det möjligt att öppna PDF-filer direkt i Revu från alla moderna webbläsare. För att det ska gå att använda integrationen måste en app installeras på SharePoint-webbplatsen som ger alternativet Öppna i Revu när en PDF-fil väljs. Lär dig hur du installerar appen här.