Så här hittar du information om din inköpsorder | Hantering av Bluebeam-prenumerationer

Den här artikeln gäller:

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud

Om du har köpt eller uppgraderat till Revu 21 och vill få tillgång till information om inköpsorder för dina prenumerationsplaner (dvs. Basics, Core och/eller Complete) kan du göra det från Bluebeams webbshop. Gör så här:

1. Gå till store.bluebeam.com.
  2. Välj rätt plats och serverregion från rullgardinsmenyerna högst upp på sidan. rullgardinsmenyer för plats och serverregion i Bluebeams webbshop
  3. I det övre högra hörnet väljer du Logga in.
  4. Ange den e-postadress som du bekräftade som ditt Bluebeam ID (BBID).
    När du har köpt/uppgraderat Revu 21 får du en inbjudan via e-post för att aktivera ditt konto. Därefter skapar/bekräftar du ditt BBID via e-post. Om du inte har fått dessa e-postmeddelanden eller om de har gått ut, kontakta Bluebeams tekniska support.
  5. Ange lösenordet som är kopplat till ditt BBID.
  6. När du har loggat in kan du se dina aktiva prenumerationer. Om du behöver lägga till klientlicenser till ditt konto kan du göra det här. aktiva prenumerationer i Bluebeams webbshop
Även om du har ett serienummer för ditt konto behöver du inte registrera Revu 21 med ett serienummer eller en produktnyckel. Mer information om hur du hanterar och kommer igång med din prenumeration finns på sidan Introduktion till Bluebeam-prenumeration.

Om du vill komma åt mer information om din beställning av Revu 21 väljer du din e-postadress i det övre högra hörnet för att komma till din profil.

profil i Bluebeams webbshop

Härifrån kan du:

• Redigera ditt kontotelefonnummer och/eller ändra ditt BBID-lösenord.
  • Lägga till, redigera eller ta bort dina sparade fakturerings- och leveransadresser.
  • Visa betalningsbekräftelse(r) via Transaktionshistorik.
  • Lägga till eller ta bort betalningsalternativ.
  • Logga ut.
Du kan inte ändra e-postadressen som är kopplad till ditt BBID via din Bluebeam-webbshopsprofil. För att lära dig hur du uppdaterar din BBID-e-postadress kan du klicka här.

Om du är köpare och/eller licensinnehavare för din(a) Revu 21-prenumeration(er) är du som standard Organisationsadmin för ditt konto. Som Organisationsadmin kan du logga in på portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer, visa licensinformation och lägga till/hantera kontoanvändare. För att se beställningsinformation:

1. Logga in på portalen med ditt BBID.
  2. Välj Alla licenser och information högst upp på sidan.

Visa dina listade konton, antal platser, prenumerationsplaner med mera. Om du har över- och underordnade konton som Bluebeam har konfigurerat kan du omfördela prenumerationsplatser mellan dem om det behövs. Klicka här för mer information.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Instruktioner

Prenumerationshantering

Gå till Bluebeams webbshop för att få tillgång till beställningsinformation för din Revu 21-prenumeration. Så här gör du.