Så här hittar du versionsnumret för Revu

• Alla versioner av Revu

Beroende på vilken version av Revu du har finns det olika sätt att hitta ditt exakta versionsnummer.När du öppnar Revu visas en välkomstskärm som antingen anger det år produkten släpptes (t.ex. Revu 2019 eller Revu 2018) eller det nummer som är kopplat till lanseringen (t.ex. Revu 11 eller Revu 12). När du har hittat det år eller nummer som är kopplat till din installation följer du anvisningarna nedan för att hitta ditt fullständiga versionsnummer.

Revu 2019 och 2018

1. Öppna Revu.
  2. Klicka på Revu > Om .
  3. Versionsnumret visas längst upp till vänster i fönstret ovanför licensavtalet.

Revu 2017 och tidigare

1. Öppna Revu.
  2. Klicka på Hjälp > Om about-32x32.
  3. Versionen visas längst upp till vänster i fönstret ovanför licensavtalet.

Bluebeam Kontrollpanel

Du kan också använda Bluebeam Kontrollpanel för att hitta ditt versionsnummer:
  1. Öppna Bluebeam Kontrollpanel.
  2. Klicka på Hjälp > Om Kontrollpanel.
  3. Versionsnumret visas längst upp till vänster i fönstret ovanför licensavtalet. Till exempel: 2016.0 eller 9.5.1

Instruktioner

Komma igång

Lär dig hur du konverterar DWG-filer för användning i Revu.