Så här återaktiverar du en avslutad eller inaktiv Studio-session

Gäller för:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

En sessionsvärd kan återaktivera en session från Studio-portalen innan sessionen raderas från servern permanent.

• Avslutad session: En avslutad session raderas permanent från servern efter 120 dagar.
  • Borttagen session: En session som är markerad som borttagen raderas permanent från servern efter 120 dagar.
  • Inaktiv session: En session markeras som borttagen efter 180 dagars inaktivitet.
När en session har raderats permanent från servern kan den inte återställas. Läs mer i våra vanliga frågor om Studio.

Återaktivera en session

Värdar kan återaktivera sessioner som har arkiverats, stängts av eller markerats som borttagna. Gör så här:

1. Stäng Revu .
  2. Gå till sidan för din Studio-portal:
  3. Logga in med ditt Bluebeam-ID (BBID).
    Studio Prime-användare måste byta till Classic Mode (klassiskt läge) innan de fortsätter. Klicka på e-postadressen längst upp i det högra hörnet av Prime-portalen. Klicka på Classic Mode (Klassiskt läge) i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på den session som du vill återaktivera i My Sessions (Mina sessioner) .
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Status på fliken Profile (Profil) för att se fler alternativ.
  6. Välj Active (Aktiv) i listan.
  7. Klicka på Update data (Uppdatera data).
  8. Öppna Revu och logga in på Studio .

Sessionen är nu aktiv och visas i sessionslistan.

Meddelanden om inaktiva sessioner

Värden får ett e-postmeddelande 10 dagar innan en session blir inaktiv och markerad som borttagen av Studio.

När en session har markerats som borttagen i Studio-portalen kommer den inte att raderas permanent från Studio-servern förrän efter ytterligare 120 dagar.

Om du vill fortsätta att hålla sessionen aktiv klickar du på den första länken i e-postmeddelandet:

E-postmeddelande om att förlänga en session

Länken öppnar en ny flik i webbläsaren innan sessionen startas i Revu. Då återställs sessionens tidsstämpel i Studio, så att den förblir aktiv. Tidsperioden innan sessionen räknas som borttagen förlängs.

Instruktioner

Revu 2019

Studio

Revu 20

Lär dig hur en sessionsvärd kan återaktivera en session från Studio-portalen innan sessionen raderas från servern permanent.