Så här registrerar du dig på Bluebeam University

• Basics
  • Core
  • Complete
För att få en inbjudan till Bluebeam University måste organisationsadmin tilldela sina slutanvändare Bluebeam-prenumerationsplaner. Läs vår guide för hantering av prenumerationer för mer information om hur du tilldelar slutanvändare.

Tillgång till Bluebeam University (BBU) ingår i din prenumerationsplan. När din organisationsadmin har tilldelat dig en prenumerationsplan får du en e-postinbjudan att registrera dig för ett BBU-konto.

Slutför registreringen av ditt BBU-konto genom att välja länken i din e-postinbjudan. Observera att länken går ut efter 30 dagar.

Om du inte hittar e-postinbjudan, eller om länken har upphört att gälla, måste du återställa ditt lösenord för att slutföra skapandet av ditt konto. Gör så här:

1. Gå till Bluebeam University.
  2. Välj Glömt ditt lösenord?
  3. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt BBID.
  4. Titta i inkorgen efter ett meddelande om lösenordsåterställning från BBU.
  5. Välj länken i e-postmeddelandet för att ställa in ett nytt lösenord.

När du har skapat eller återställt ditt lösenord kan du logga in på Bluebeam University. Om du behöver mer hjälp med ditt BBU-konto kan du kontakta university@bluebeam.com.

Instruktioner

Revu 21

Komma igång

Lär dig hur du kommer åt kurser på Bluebeam University som ingår i din Bluebeam-prenumerationsplan.