Hur man sparar anpassade mallar på en delad enhet

• Alla versioner av Revu

När du skapar och sparar en ny mall i Revu, sparas den som standard i en mapp på din lokala enhet.

Spara en ny mall

I vissa fall kan du behöva spara mallar på en delad enhet, eller flytta dem dit, så att andra användare kan komma åt dem. I den här artikeln går vi igenom hur du sparar nya mallar och flyttar befintliga mallar till en plats som kan delas.

Spara en ny mall på en delad enhet

1. Med din nya mall öppen i Revu går du till Arkiv > Ny PDF från mall… > Spara som mall.
  2. Navigera till den delade enhet eller det nätverk där du vill spara mallen.
  3. När du har valt en mapp på den delade enheten anger du ett filnamn i dialogrutan i Utforskaren.
  4. Klicka på Spara.

Nu visas din mall i listrutan i Revu, och andra användare kan importera den från den delade enheten.

Flytta en befintlig mall till en delad enhet

Om du redan har skapat och sparat PDF-mallar i Revu kan du fortfarande dela dem med ditt team eller din organisation genom att flytta dem till en delad enhet. Gör så här:

1. Öppna Utforskaren i Windows.
  2. Gå till Lokal disk i sidofältet.
  3. Öppna mappen Användare.
  4. Välj det användarnamn som är kopplat till din enhet.
  5. Växla från fliken Start till Visa längst upp i dialogrutan.
  6. Välj Dolda objekt. Det gör att mappen AppData blir synlig.

Visa dolda objekt i Windows 10

7. Gå till AppData > Roaming > Bluebeam Software > Revu > Version > Templates.
  8. Välj den eller de mallar som du vill göra tillgängliga från en delad enhet.
  9. Tryck på Ctrl+C för att kopiera filen/filerna.
  10. Gå till den delade enheten och klistra in (Ctrl+V) mallen/mallarna i en lämplig mapp.

Nu är dina tidigare sparade, anpassade mallar tillgängliga för alla som har tillgång till den delade enheten. Mer information om hur du skapar och importerar anpassade mallar finns i den här artikeln.

Ändra lagringsplatsen för dina anpassade Revu-mallar till en delad enhet så att den lätt kan kommas åt av alla teammedlemmar.