Installerade teckensnitt visas inte i Revu

Gäller för:

• Revu 20 eller tidigare

Problem

Ett teckensnitt som är installerat på din dator visas inte i Revu.

Orsaker

Teckensnittstypen är inte kompatibel med Revu

Revu stöder TrueType (.ttf) och OpenType (.otf) – andra typer av teckensnitt är inte kompatibla med programmet.

Teckensnittsfilen har inte sparats på rätt plats.

Revu använder teckensnitt som är sparade i följande mapp: %SystemRoot%\fonts. Om ett teckensnitt inte visas i Revu kan det hända att det inte är sparat på rätt plats.

Lösning

Spara teckensnittet på rätt plats

Prova den här lösningen efter att du har bekräftat att teckensnittstypen är TrueType eller OpenType. Du kan behöva administratörsbehörighet på datorn för att kunna utföra de här stegen.

1. Stäng Revu.
  2. Öppna teckensnittets plats i Utforskaren.
  3. Högerklicka på filen och välj Installera för alla användare.
    Det gör att teckensnittsfilen sparas i rätt mapp.
  4. Öppna Revu.

Teckensnittet bör nu visas i verktygsfältet för teckensnitt.

Felsökning

Revu 2019

Revu 2018

Kompatibilitet

System och miljö

Om ett teckensnitt som är installerat på datorn inte visas i Revu beskriver den här artikeln hur du kan lösa problemet.